Resimlerdeki çizikler için ne yapabilirim

Valla 2 gündür benim hanım kullanıyor benım arabayı.. bu hafta içinde yine çıkıcaz yanında beraber... Hiç öyle demeyin nolursa olsun canı sağolsun... halledilemeyecek kalp kırmaya değecek şeyler değil. hepsi halolur.

hocam benim hanım da araba sürmeye heveslendi.daha 5000 km deki aracımda öğrenirken şanzımanın baskı balatanın anasını ağlatıyor. geçen sürmeye çalışmış araba iyi çekmiyor diyor.bindim baktım el freni çekili gitmiş. ne yapalım canı sağolsun.

Benim aradamda 8000 km yapcak bir şey yok öyle öyle öğrencekler... Bozulanı ypranı değiştircez bize düşende bu :)

Ben de eşime araç almak istiyorum ama şuan hiç kullanamıyor ve biraz öğrendikten sonra almak istiyoruz.

Çareyi eğitmenleri bayan olan sürücü kursuna yazdırmakta buldum. İsterse 2 sezon gitsin, arada gün filan da yaparlar :)

Bu arada biz bekarken neden yoktu bu bayan eğitmeni olan kurslar :)

Ben de eşime araç almak istiyorum ama şuan hiç kullanamıyor ve biraz öğrendikten sonra almak istiyoruz.

Çareyi eğitmenleri bayan olan sürücü kursuna yazdırmakta buldum. İsterse 2 sezon gitsin, arada gün filan da yaparlar :)

Bu arada biz bekarken neden yoktu bu bayan eğitmeni olan kurslar :)

Daha önceden kullanıyordu babasıyla babası kızınca 2 senedir direksiyon başına geçmemişti bir kere benimle çıktı sesim yükseldi araba daha 2000 km deydi... haftasonu kuzenle 2 saat çalıştılar dün akşamda beraber çıktık ooo baya değişim var çok iyi olmuş durumu bu akşam ve yarın akşam yine çıkıcaz sonrasındaki ilk güzergah ümraniye - 4. levent olacak..

bu arada anadolu yakasında araç kullanmayı öğretecek arkadaşlar varsa şerifali bölgesi hem akan trafik hem arasokakların genişliği ve güzergah rahatlığı bakımından en rahat direksiyon çalışılacak yer.

Geri