Resmi Siteden Yeni Opel Cascada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Resmi Siteden Yeni Opel Cascada

94bın ne ya iyice ucmuslar avrupada 75bınlere satılmıyormuydu bu arac? üstü özel Türkıye kazıgı mı? zor satar 94bıne. Bunlar para saymasını da bılmıyorlar galıba!

Ben kim üstü açık araba kim. İçi tozlanır sürekli sil işin yoksa :D :D Fiyatlar gerçekten çok uçuk zaten böyle araçlar piyasada lüxe giriyor yani bize pahalı başkalarına peynir ekmek :)

100,000 bu arabaya verecegime 320d alırım BMW ye biniyorum diye gezerim

MeRt link' Alıntı:
Opel bu fiyatlarla Türkiye'de 5 tane Cascada satarsa dua etsin.  ???
94.000 TL çok ama çok muazzam bir fiyat.  019cryy

3 büyük şehirde toplam 10 bayii 1 er adet alsa tahmininiz 2 katı satış yapılmış olur  ;D

meraklısı çıkacaktır elbet

sksk link' Alıntı:
3 büyük şehirde toplam 10 bayii 1 er adet alsa tahmininiz 2 katı satış yapılmış olur  ;D

meraklısı çıkacaktır elbet

Bu forumda Cascada'nın en meraklısı büyük ihtimalle bendim ve sonbaharda kesinlikle Astramı satıp Cascada almayı planlıyordum.  :)
75-80 bin civarında bir fiyatıda gözden çıkarmıştım ama bu fiyatlardan sonra maalesef Cascada alma planlarımı rafa kaldırdım.  :(

MeRt link' Alıntı:
Bu forumda Cascada'nın en meraklısı büyük ihtimalle bendim ve sonbaharda kesinlikle Astramı satıp Cascada almayı planlıyordum.  :)
75-80 bin civarında bir fiyatıda gözden çıkarmıştım ama bu fiyatlardan sonra maalesef Cascada alma planlarımı rafa kaldırdım.  :(

İşte siz-biz aracı alma merakındayız; ama bir de kazık yeme merakında olanlar var :)

Geri