RoadRover(Cyclone) Mcu ve Gui ile yeni özellikler getirebiliriz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jlozde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: RoadRover(Cyclone) Mcu ve Gui ile yeni özellikler getirebiliriz

Wi-Fi kartı elime geldi. Az önce test ettim çalışıyor arkadaşlar. Yarın size video ile açıklamaya çalışacağım.  okkk

Jlozde link' Alıntı:
Wi-Fi kartı elime geldi. Az önce test ettim çalışıyor arkadaşlar. Yarın size video ile açıklamaya çalışacağım.  okkk

süpppeeerrrr :)  045thumbsup

Jlozde link' Alıntı:

Müthiş bir haber, heyacanla bekliyoruz.

@Jlozde,

china-rns.com'da açmış olduğun konuya bir cevap yazılmış, GUI'yi 1.08 ile denedin mi diye. hoş aynı yere bende ilgili bir konu açtım, eleman yerleşik radio olayından dolayı (Astra J ve Insignia larda) sadece belli özel GUI'lerin kullanılabileceğini yazmış. Olay tam arapsaçı

simsekm link' Alıntı:
@Jlozde,

china-rns.com'da açmış olduğun konuya bir cevap yazılmış, GUI'yi 1.08 ile denedin mi diye. hoş aynı yere bende ilgili bir konu açtım, eleman yerleşik radio olayından dolayı (Astra J ve Insignia larda) sadece belli özel GUI'lerin kullanılabileceğini yazmış. Olay tam arapsaçı

1.08le zaten denemiştim malesef bizim cihazlarda i9 kullanmamızın imkanı yok. Sadece yeni bir MCU versiyonunun çıkması ile olabilir bu. Ancak firma bizim cihazlar için MCU yazmıyor Android versiyonu ile meşguller. Android versiyonun ürün kodu E7036BE

Geri