Ynt: rodaj dönemini doğru mu yapıyorum
Benim aldığımdan beri 34 en ideali ön arka aynı
Benim aldığımdan beri 34 en ideali ön arka aynı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç 510 Km de 300 tl lik benzin aldım toplamda ibre yine dipte yakıt sarfiyatı 11,6 ben hep yüksek devir kullanıyordum biraz ara vereyim arada bir yapayım barialbertxx link' Alıntı:Açıkcası aracı normal kulllanın ancak çok düşük devirlerde kullanmayın yeni araç arada zorlayın motoru 3 4 bin aralığına getirin.Koldan arttırıp azaltmak sorun değildir ancak hız sabitliyici ile bayırları çıkarsanız daha fazla yakıt yakıyorsunuz denedim bunu Çok az kullanıyorsanız km aralığını uzatın biraz daha gezin arada bir hız yapın zorlayın motor rahatlar ilerde motorla ilgili sıkıntı yaşamazsınız.
albertxx link' Alıntı:Açıkcası aracı normal kulllanın ancak çok düşük devirlerde kullanmayın yeni araç arada zorlayın motoru 3 4 bin aralığına getirin.Koldan arttırıp azaltmak sorun değildir ancak hız sabitliyici ile bayırları çıkarsanız daha fazla yakıt yakıyorsunuz denedim bunu Çok az kullanıyorsanız km aralığını uzatın biraz daha gezin arada bir hız yapın zorlayın motor rahatlar ilerde motorla ilgili sıkıntı yaşamazsınız.