Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim amin cümlemizemaşallah cillop gibi olmuş...kazasız gunlerde kullanın inş...
Saol Erhan cidden kendine geldiya yıkayan elemanın gözlerini görcektin balçık çamurun altındaki boyayı bilmediği için abi süpermişya kaça satarsın diyo Bide boya korumadan çıktığında fotorafını çekicektim fırsat bugüneymiş Ayrıca dediğin gibi üstten görüntüsünü bende seviyorum o F kasada yabancı değilya Kasırganın kankası 7/24 beraberler arada hasret çekiyolar o kadarmaşallah maşallah burak süper walla kendine gelmiş kasırga üstten çektigin foto da ayrı güzel olmuş 2 F kasa yanyana
bi jantla yay da olsa fena olmaz hani
kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Doğrudur abi senin eski arabada benimkinin aynısıydı hayırlısı olsun abi Baktım sitede uzun süredir sedan F kasa göremedim yıkayınca ekleyeyim dedimeski günlere götürdün beni burak
Teşekkürler abi arada istiyo arabayı yıkatmak önceden balçık çamurdu yoldan geldiydi araba güneşe bi çıkardım yaldır yaldır parlıyoİyi olmuş iyi bide benimki yapsa bıcı bıcı