ROL 411 bıcı bıcı yapınca....

Maşallah adaş güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Orijinalin güzelliği her zaman daha farklıdır. En güzelidir. Orijinal bir araba modifiyelenmiş, zaplanmış, zuplanmıştan her zaman daha değerlidir daha güzeldir. Bu güzel orijinalliği bozmaman dileği ile.
Sevgiler.

Maşallah adaş güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Orijinalin güzelliği her zaman daha farklıdır. En güzelidir. Orijinal bir araba modifiyelenmiş, zaplanmış, zuplanmıştan her zaman daha değerlidir daha güzeldir. Bu güzel orijinalliği bozmaman dileği ile.
Sevgiler.
Çok teşekkürler abicim amin cümlemize allah kaza bela göstermesin.

Elimden geldiği kadar orj. tutmaya çalışıyorum.Zaten tek gözüme araçta batan jant kapakları oda yazın elime temiz GLS jantı geçseydi değiştircektim Lakin lastikleri alıncaya kadar temiz gelmedi elime bende kampanyayı kaçırmamak için taktım lastikleri zaten :) Yazın boya koruma yapmadan öncede spoilerı söktük lakin spoilerın izinin kaybolmayacağını söyleyince usta tekrar taktık :( Bende zaten abicim orjinalliğinin bozulmaması taraftarıyım ;)

Çok teşekkürler abicim amin cümlemize allah kaza bela göstermesin.

Elimden geldiği kadar orj. tutmaya çalışıyorum.Zaten tek gözüme araçta batan jant kapakları oda yazın elime temiz GLS jantı geçseydi değiştircektim Lakin lastikleri alıncaya kadar temiz gelmedi elime bende kampanyayı kaçırmamak için taktım lastikleri zaten :) Yazın boya koruma yapmadan öncede spoilerı söktük lakin spoilerın izinin kaybolmayacağını söyleyince usta tekrar taktık :( Bende zaten abicim orjinalliğinin bozulmaması taraftarıyım ;)
Bence janta bile gerek yok:)
Bu şekilde çok tatlı ve mülayim duruyor. :rolleyes:
Sevgiler.

Son düzenleme:
bayram temizliği mi yaptın burakcım :)

Bence janta bile gerek yok:)
Bu şekilde çok tatlı ve mülayim duruyor. :rolleyes:
Sevgiler.
Sende haklısın abi ama bu haliyle arabaya 5 kişi binince çok daha tatlı oluyo :) Tabi TR şartlarında bu olanaksız :( Şöyle bir durumda var mülayim sakin görüntüsünün altında hırçın ecotec motoru küçümseyenlerin canını çok yaktı zaten :D :D :D

bence bir jant ve bir yay arabanı daha güzel gösterecektir ve öndeki çamurluklar güzel durmamış..!!

bence bir jant ve bir yay arabanı daha güzel gösterecektir ve öndeki çamurluklar güzel durmamış..!!
Evet benimde aklımda jant vardı nasip olmadı bu durumdada spor yay takmak yürek ister çünkü bu halde bile tümseklerde altı sürtüyo :( Çamurluklarda orjinalinde mevcut hiç dikkatimi çekmedi daha :D :D :D

Güncel !!!....

Geçtiğimiz günlerde havayı güzel bulunca rol 411'le çıkalım dedik hem birikmiş kurumları atalım yaza formda girelim dedik :) hemde şehrin kirli havasından uzaklamışken biraz temiz hava alalım dedik hemde bir kaç foto çekelim dedik :D

234.jpg

242.jpg

250.jpg

255.jpg

Buda karlı bir günden :)

260.jpg

Buda ilk alındığı gün ve ilk cilası :) Aradan 5 sene geçmiş :cry:

275.jpg

Geri