yaklaşık 3 senedir 2000 model cd bir astraya sahibim. Artık nerden aldım bu aracı diyecek konuma geldim. Sorun şu ki; lanet araç rolantide durmuyor zıp zıp zıplıyor(500-1100 arası) bazende stop ediyor ne yaptıysam düzeltemedim yaptıklarım:
-Defalarca boğaz kelebeği temizliği
-Defalarca egr valfi temizliği düzelmeyince iptali
-Map sensörü değişimi
-Rolanti sensörü değişimi
-O2 sensörü değişimi
-Manifold hava kaçak kontrolü
-Carbon clean
anlayacağınız bir hayli para harcadım son günlerde tespit ettiğim bir durum var op com dan depo havalandırma valfini test ettim valfi manuel actıgımda tüm sorun düzeliyordu bende valfe giren hortumları birleştirip valfi iptal ettim tüm sorun düzeldi fakat adamlar onu oraya laf olsun diye koymamışlardır... acaba bu şekilde kullandığımda bir sorun teşkil edermi ? biraz uzun oldu okuyacak arkadaşlar kusura bakmasınlar cevap yazanlara şimdiden teşekkürler
-Defalarca boğaz kelebeği temizliği
-Defalarca egr valfi temizliği düzelmeyince iptali
-Map sensörü değişimi
-Rolanti sensörü değişimi
-O2 sensörü değişimi
-Manifold hava kaçak kontrolü
-Carbon clean
anlayacağınız bir hayli para harcadım son günlerde tespit ettiğim bir durum var op com dan depo havalandırma valfini test ettim valfi manuel actıgımda tüm sorun düzeliyordu bende valfe giren hortumları birleştirip valfi iptal ettim tüm sorun düzeldi fakat adamlar onu oraya laf olsun diye koymamışlardır... acaba bu şekilde kullandığımda bir sorun teşkil edermi ? biraz uzun oldu okuyacak arkadaşlar kusura bakmasınlar cevap yazanlara şimdiden teşekkürler