rölanti sorunu cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Son zamanlarda rölanti oynayip duruyor motor sicakligi  fark etmiyor.ilk nelere bakmak gerekir sizce ?

Ynt: rölanti sorunu cdti

copcu06 link' Alıntı:
Son zamanlarda rölanti oynayip duruyor motor sicakligi  fark etmiyor.ilk nelere bakmak gerekir sizce ?

Hava sıcaklığına göre bile değişir ben erzurumda ilk çalıştırdıgımda 1.5 - 1.8 gibi başladığı bile oluyor. Sonra normale iniyor yavas yavaş eger bu şekilde ise önemsiz ve normal bir şey. Fan, rezistans, iklim bunlar etkiler kafaya takılacak bir şey olduğunu zannetmiyorum. Sürekli sabit olması beklenemez

Servise baktırmakta fayda var.

Ynt:

Bu sabah benim tosunun da böyle oynuyordu. Sonrasinda Okula gittim geldim. Park ederken rolanti de oynama yoktu fakat bu seferde anlık tüketim 1.7 litre gösteriyordu.  Aracı kapattım açtım. Ekranda partikül filtresi dolu hatası aldım.  Sizin de böyle bir sorununuz olmuş olabilir mi?

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Bu sabah benim tosunun da böyle oynuyordu. Sonrasinda Okula gittim geldim. Park ederken rolanti de oynama yoktu fakat bu seferde anlık tüketim 1.7 litre gösteriyordu.  Aracı kapattım açtım. Ekranda partikül filtresi dolu hatası aldım.  Sizin de böyle bir sorununuz olmuş olabilir mi?
göstergeye hic birsey  gelmedi

Ynt: Ynt: Ynt: rölanti sorunu cdti

copcu06 link' Alıntı:
hic birsey calismiyor.özelikle herseyi kapatip denedim.arabanin motorundan sikirtili sesde geliyor dikis makinasi gibi enjektörmü acaba ?
O şıkırtı sesi yok ben de. Bir gösterin bence. Hani fincanlardan ses geliyor da olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=LktTQgUy65s bahsettigim ses de bu gaza basinca geliyor.eskiden soguk motorda geliyordu,simdi havalar sogdu hararet ortaya geliyor ama ses gaza basinca yine geliyor.

Geri