rölanti sorunu cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: rölanti sorunu cdti

copcu06 link' Alıntı:
hic birsey calismiyor.özelikle herseyi kapatip denedim.arabanin motorundan sikirtili sesde geliyor dikis makinasi gibi enjektörmü acaba ?
Ses konusunda fikrim yok. Ama ses bariz bir şekilde belli oluyor. Umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz.

oksijen sensörü yada maf sensörü pislenmiş olabilir.temizleyin yada temizletin sorununuz düzelecek.

Arkadaslar  daha önceki konularda da belirtmistim.arabamda asiri rölanti bozuklugu vardi.Alman forumlarinda biraz baktiktan sonra yakit filtresi degistikten sonra düzelebilecegini okudum.bende ucuz yollu bir is oldugu icin hava filtresi ve yakit filtresi siparis verdim geldikten sonra hemen tamircime degisdirtim.aradan iki hafta gecti suana kadar rölanti düzgun bilgilerinize arz ederim.(yakit filtresi degisdirdikten sonra ilk calistirmadan önce 3-5 kere kontagi ac kapa yapin)

copcu06 link' Alıntı:
Arkadaslar  daha önceki konularda da belirtmistim.arabamda asiri rölanti bozuklugu vardi.Alman forumlarinda biraz baktiktan sonra yakit filtresi degistikten sonra düzelebilecegini okudum.bende ucuz yollu bir is oldugu icin hava filtresi ve yakit filtresi siparis verdim geldikten sonra hemen tamircime degisdirtim.aradan iki hafta gecti suana kadar rölanti düzgun bilgilerinize arz ederim.(yakit filtresi degisdirdikten sonra ilk calistirmadan önce 3-5 kere kontagi ac kapa yapin)
Paylaşım ve bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Geçmiş olsun :)

copcu06 link' Alıntı:

sorununuzun hallolduğuna sevindim :)

bilgilendirme için  thnxx

Geri