Rötuş Bandı...

Ynt: Rötuş Bandı...

100 tl ancak gorupde almak lazım ev yakın ugrayım bır ara Balkana yapıstırsınlar ornek bır tane kullanayım begenırsem alayım

REC link' Alıntı:
Denemedim ama mantıksız geliyor bana, ne yani nasıl farkedilmeyecek o bant? Bir diğer husus çevresi mutlaka toz toplayacak ve çerçeve gibi siyahlaşacak... Umarım yanılıyorumdur ama mantık böyle..

Aynı şeyi düşünmüşüz de sen daha iyi ifade etmişsin  greatt

Çok kısa sürede etrafının kir tutacağını sanmıyorum kirlensede kutunun içinde birsürü etiket mevcut çıkarıp yenisini yapıştırarak sorunu çözebiliriz.

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Çok kısa sürede etrafının kir tutacağını sanmıyorum kirlensede kutunun içinde birsürü etiket mevcut çıkarıp yenisini yapıştırarak sorunu çözebiliriz.

Ama bant gerçekten çok inceyse toz tutmayabilir de kolay kolay..

Elemana sordum hiç belli olmadığını ve kolay kolay çıkmadığını söyledi. Yarın servisde aracıma body kit yapılacak detaylı olarak öğrenirim ve araç renginde varsa denemek için yapıştırmalarını isterim.

bencede belli olur belki uzaktan bakıldığında dıkkat çekmeye bilir ama yakınlaştığında belli olacaktır.

Bu sabah aracımı servise bıraktım elemana 1 tane rötüş bandı ayarlamısını istedim ayarlarsa aracın herhangibir yerine yapıştırıp nasıl durduğuna bakıp sizlere bilgi vericem.

Bu sabah aracımı servise bıraktım elemana 1 tane rötüş bandı ayarlamısını istedim ayarlarsa aracın herhangibir yerine yapıştırıp nasıl durduğuna bakıp sizlere bilgi vericem.

Fotoğrafta bekliyoruz. şimdiden  thnxx

merhaba rötuş bandını deneyebildiniz mi ?

Geri