ruhsattaki motor şase nosu 0 yerine O yazılanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramo44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün aynı olayı bende yaşadım 0 yerine O yazıldığı için tuvturk ten geçmedi araç. muayene harcı harici 130 tl ekstra masraf :( içişleri bakanına ve başbakana mail attım ama kesin cevap gelmeyecek ve kuzu kuzu ödeyeceğiz bu masrafı...

aynı sorun benimde başıma geldi filmleri söktüm,yeni ruhsat çıkarttım.

Bende ruhsata 0 yerine O yazılan kurbanlardanım, zaten ruhsattaki banka rehinini kaldırmayı düşünüyordum bu bahaneyle bankadan borcu yoktur yazısı alarak iki işi birden halletmiş oldum.

Babamın astrası için muayenede sorun çıkmış ek-1 de almak zorunda kalmış adam çoğu opelde var bu sorun..

Konuyu hortloşmış olacağım ve bugun başka konu açmıştım ama tam anlayamadım ve yarın emniyette ruhsatta çıkaracağım şimdi wolos mu olacak w0l0s mi olacak? :'(

bizde focus için tam 4kere gönderdik tek kuruş ödemedik... titanium hb aldık fırtına gri. sonra bir baktım ruhsata sedan comfort gri yazıyor oha dedim:D gönderdik heçbek comfort gri olarak geldi:D bir daha gönderdik heçbek fırtına gri comfort geldi:Dbir daha gönderdik heçbek titanium gri geldi:D bir daha gönderdik bu sefer tutturdular heçbek titanium fırtına gri geldi :D bide heçbek i aynen böyle yazmışlar :D astrada böyle bir mallık yok çok şükür A-H :D

Konuyu hortloşmış olacağım ve bugun başka konu açmıştım ama tam anlayamadım ve yarın emniyette ruhsatta çıkaracağım şimdi wolos mu olacak w0l0s mi olacak? :'(

WOLO yerine W0L0

olacak fakat artık sorun edilmiyor.

bu konu bitti artık bu konuyu çözdüler ruhsat değiştirmeye gerek kalmadı :)

aaaa iyi oldu o zaman bende lpg işletçektim bunuda yaparım diyordum

Geri