rus tankına multımedya sıstemı montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nanisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Abi keske alsaymissin aktif olarak naviyi kullancaksin. Imkanin varsa hala benim onerim klima tuslarini asagi alman cok daha guzel durur oyle.
haklısın ama teybın arkasında plastık bır aksam var o kesıldı klıma tuşlarını alırsam aşağıya orda onları sabıt tutabilecek o plastık aksam olmayacak sadece uzt kısmını kesmedim ordada klıma tuşları var şimdı neyse boşver görünürlük acısından hıc bır engel teşkıl etmıyor

Ynt:

Tabi senin icin sorun yoksa onemli olan o abi. Tekrar hayirli ugurlu olsun. Yakismis Peugeot canavarina :-D

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Tabi senin icin sorun yoksa onemli olan o abi. Tekrar hayirli ugurlu olsun. Yakismis Peugeot canavarina :-D
ya aydın nerden aklıma getırdın şimdi bunu durup dururken cok canım sakıldı o gun zaten

Ynt: rus tankına multımedya sıstemı montajı

Güle güle kullan Sinan! Şahane olmuş bence

yavuzozkan link' Alıntı:
Güle güle kullan Sinan! şahane olmuş bence
sağol yavuz ben beğendiysem kımın ne dedığı onemlı değıl benım ıcın  :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
ya aydın nerden aklıma getırdın şimdi bunu durup dururken cok canım sakıldı o gun zaten

Abi yok ben onu kendi açımdan değerlendirdim, boyum 1,86 olduğu için kendimi senin yerine koydum sorun yok yani. Sileyim mi abi diğer yorumları mı?  011zaa

Aydn link' Alıntı:
Abi yok ben onu kendi açımdan değerlendirdim, boyum 1,86 olduğu için kendimi senin yerine koydum sorun yok yani. Sileyim mi abi diğer yorumları mı?  011zaa
ohoooo senınle işimiz var aydın  :D ben yorumlar ıcın alınmıyorum yazıyorum sen kalkmışsın mesajlarımı sıleyımmı dıyorsun yorum tabıkı yapılacak canım eğer oyle  olsa konu fılan açmazdım  :)

Abi çok yakışmış zaten kıskandım takacak kulp arıyorum sen bakma bana :D

Hacı abi hayırlı olsun cıztak cıstak takılıyorsun demekkı  :D :D vibe kalıtedır gercı dogubankta orjınalını bulamassın ama yınde kalıtelıdır nekadara aldın vıbe compları

Guzel gunlerde kullan Sinan cok guzel olmus

Geri