Birikmiş yorumlara bir anda cevap veriyorum paldır küldür, kusura bakmayın
arabamla ilgili aklıma takılan bir kaç husus var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
1-araba sogukken ilk çalısmasında çıt çıt çıt ses yapıyor motor sonra gaz verip rolantiyi yükseltip hemen düşürüyor seste gidiyor 2 dk falan sürüyor
2-gaz pedalım yarıya kadar tepkisiz yarıdan sonra biraz basınca araba birden hızlanıyor
3-haftada ortalama tas patlasa 50 km yapıyorum tüp takmaya değermi taksam hangi marka tüp kalite ve performansı baz alarak takmalıyım. yakıt tasarrufu km krş ne yakar ortalama sonucta kullanıcıya göre değişir ama kaba taslak
4-motorda azcık yağ kaçıyor ne yapmalıyım
5-aksesuar alsam internetten hangi site uygun ve güvenilirdir.
dostum ufak tefek şeyler her araçta oluyor, gaz pedalında eğer çok hafif bir boşluk varsa o normaldir, benimkinde de var ama fazlasını bilemem, ethem abi bir tespit yapmış o konuda... Lpg taktırmalısın kesinlikle,montajı yapan usta ne kadar özenli iş yaparsa o kadar sağlıklı sistem olur, tabi enjektör sistemi de önemli, milyon açıp kapama garantili sistemler var, seçim de sana ait. Yağ kaçırma olayı da kronik sayılabilir, benimkinde o sorun yok
Aksesuar olarak 25-35mm alçaltma kiti taktırdığında vectranın tamponları düzgünse zaten kendisi yeterli görünüme sahiptir, body kit istemez
evet gls lerde yolbilgisayarı yok. savaş abinin vectrası hariç
savaş abininki GLSX gibi bişey, + temizlik bonusu var :rakir:
Haftalık 50 Km nedır kı bence LPG ye gerek yok fakat ılla taktıracagım dıyorsanız markasına pek onem gostermeyın ve en temiz ve guzel yapan ustaya gidin
LPG konusunda kesınlıkle marka ayırt edılmemelı bence hersey ustanın kabılıyetınde bıtıyor
Lisedeyken aile zoruyla bir tanıdık LPG ci yanında çalışmıştım, o zamanlar BRC şimdi ise Atiker bayii, emin ol montaj kadar malzeme kalitesi de çok önemli, kaputun altında hortumlar falan, hiç çekemem, ööö :maden: LPG her benzinli araca şart