M
madmax50
Bilgi Girilmemiş
Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası
Kesinlikle silikon kullanmayın, silikon fitilleri tutmuyor. Yapışmayan yerler küçükse ısıtıp bastırın ve kağıt banta yapıştırın. Kalkan yer çoksa çıtaları sökmek lazım. ısıtmadan kesinlikle sökmeyin yamultursunuz bir daha düzelmez. İyice ısıtıp hafifçe kaldırarak uçtan sökün. Arkadaki bantı temizleyerek tekrar 3m bant yapıştırıp uygulayın.
zinarturgut link' Alıntı:Isten geldikten sonra aracla soyle bi tur atayim dedim.
Eve geldigimde sofor tarafindaki arka kapinin ustundeki citanin kosesinden yarisina kalktigini gordum. Yine yolcu tarafi arka kapinin ust citasida kalkmaya musait gorunuyor. Bastirip tekrar yapistirdim ve bantladim ikisinide. Eve gittim geldim bant falan dinlememis yine atmis kromlar.
Montaj sirasinda silikon kullanmadigima pisman oldum bu sebeple.
Simdi ben citalari isitip komple soksem citalar bozulur mu? Silikon yapip tekrar yapistirmayi dusunuyorum.
Cok moralim bozuldu. Iade etmeyi bile dusunuyorum. Yarin Tolga Bey'i arayip durumu anlatacam.
Fikirlerinize ihtiyacim var.
Kesinlikle silikon kullanmayın, silikon fitilleri tutmuyor. Yapışmayan yerler küçükse ısıtıp bastırın ve kağıt banta yapıştırın. Kalkan yer çoksa çıtaları sökmek lazım. ısıtmadan kesinlikle sökmeyin yamultursunuz bir daha düzelmez. İyice ısıtıp hafifçe kaldırarak uçtan sökün. Arkadaki bantı temizleyerek tekrar 3m bant yapıştırıp uygulayın.