S Dizayn krom kapı kolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: S Dizayn krom kapı kolları

hosta link' Alıntı:
Siyahta nasıl durur nerdine son hafta sonunu bekleyin arkadaşlar  :-\  Belki çok ön plana çıkacak ama deneyeceğim siparişini verdim  okkk

Koyu renklerde nasıl duracağını bende çok merak ediyorum ve merakla bekliyorum o zaman. (:

S-design cam çıtası konusunda 51. Sayfada siyah renkte krom kapı kolu r resimleri var

İlker16 link' Alıntı:
S-design cam çıtası konusunda 51. Sayfada siyah renkte krom kapı kolu r resimleri var

Evet o resme bende baktım ama pek aydınlatıcı değil. ևünü cam çıtaları takılmadan resim çekilimiş bu nedenle bütünlük sağlanmamış. Hoş durmamış açıkcası Umarım çıtalarla, filmli camlarla ve SPORT JANTLAR la  ;D güzel bir bütünlük sağlar. dancee

hosta link' Alıntı:
Evet o resme bende baktım ama pek aydınlatıcı değil. ևünü cam çıtaları takılmadan resim çekilimiş bu nedenle bütünlük sağlanmamış. Hoş durmamış açıkcası Umarım çıtalarla, filmli camlarla ve SPORT JANTLAR la  ;D güzel bir bütünlük sağlar. dancee
Yağmurdan dolayı citalari takamadim, hatta kapı kollarını taktiktan hemen sonra yağdı ama sağlam yapışmış birşey olmadı

Kapı kollarım ve çıtalarım,yağmurlardan dolayı beklemede :( birtürlü takamadım....

hosta link' Alıntı:
Siyahta nasıl durur nerdine son hafta sonunu bekleyin arkadaşlar  :-\  Belki çok ön plana çıkacak ama deneyeceğim siparişini verdim  okkk

Hocam kromları taktınız mı nasıl oldu?

Geri