Saat Tıkırtısı Gibi Bir Ses...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akturks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akturks

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
Her zaman değil ama zaman zaman ön taraftan saat tıkırtısı geliyor. Sadece gaza bastığım anda bu ses geliyor. Gazdan ayağımı çekince 2 sn sonra falan ses gidiyor. Sesi tarif etmem gerekirse, saat saniyesinin sesi vardır ya, aynen öyle bir ses. Tık tık tık.... Sanki araçta saatli bir bomba var, geri sayıyor.. İşte aynen öyle bir ses.:)

Araç 2001 Astra G Elegance Otomatik...

Son düzenleme:
Yok mu bir fikri olan? :(

Egsozt borun karter muhafazasına çarpıyor.

benim 2010 astra classic IIIüm var onda da ilk çalıştırmadan son 2-3 saniye o ses geliyor debriyaja basınca geçiyor tam direksyondan sanki aynı saat sesi

bendede vardı aynı sorun hala var usta lpg enjektörlerinin sesi dedi

düşük devirlerde genelde kalkışlarda sağ ön taraftan bu ses benim araçtan da geliyor 3 yıldır. karter koruma taktırmadan önce de vardı lpg taktırmadan önce de.

abi saatli bomba filan olmasın :))

kilometre beyine mi bağlı yoksa kilometre teli mi var bu modellerde? Kilometre teli ile çalışıyorsa ve son zamanlarda değiştirdiyseniz ondan yapabilir.Sadece bir fikir :)

Depo havalandırma valfinden de geliyor çoğu zaman bu tarz tıkırtı sesleri.

benim araç 2000 model. büyük ihtimal km tel ile çalışıyordur. ama sanırım depo havalandırma valfinden geliyor ses. yerine baktım da tam onun olduğu taraftan geliyor. Aslında çıkardığı tık tık sesten başka bir zararını görmedim. ancak benzinde de lpgde de yapıyor. sürekli çalışan bir şey sanırım.

Geri