kardeşim boğaz sonunda gaz kelebeğinin orda rolant ayarlayıcısı var küçük bi parça sayılır 15 cm lik sökülmesi basit güzel bi şekilde temizlet servise hiç bişeyi kalmaz baktın olmadı boğazları gaz kelebeğini temizlet gene devam ederse bobini değiştirt gene olmadı arka koltuğunun altında benzin pompası var usta açsın sen açmayı deneme uçarsın... filtresini bi temizlesin... birde ateşleme sensörüne baktırt buji ve buji kablolarına baktırtmanıda tavsiye ederim şiddetle... aynı sorun bende de vardı ve bende ekstradan alıp veme vardı ve bunların hepsini denedim hiç bi sorun kalmadı ama beyin nerde buna hayalet arıza diyorlar sanırım... hayalet hakikatende beni 2 gün çıkartmadı...Sevgili Forum Arkadaşlarim Aslinda Bu Saorun çok Yaygin Ve Benim Vectradada Var. Benim Araba Vectra 93 90hp Karbiratörlü Motorda Lavato Tüp Kali. Sahleyin Ilk çaliştirmada Normalde 9 Olan Rölanti Devrim 5 Lere Düşüyor Ve Araba Titriyor. Hareket Ettikten 5 Dakika Sora Normal Devrine Dönüyor. Bu Bir Sorunmu Yoksa Karbiratörlü Araçlarda Normal Bişeymi Bilmiyorum. Arabayi Bi Kaç Kez Tüpçüye Götürdüm Ayarliyor Ama Sabah Ilk çalişmada Ayni Sorunu Yaşiyorum. Bu Konuda Ustalar Ve Forum Arkadaşlarimin Yorumlari Ne Acaba?