sabahları ilk marşta metal sürtme sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atmaca72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Marş motoru ile alakalı değil sanırım. Marşa basıp araba ilk çalılırken gelen ses yani çalışmaya başlayınca 2 sn kadar. Gelen ses marş notorundan değil daha çok pistondan yada benzeri bir yerden gelen metal sürtünme sesi gibi. Bazen bendede oluyor. Sebebini bende merak ediyorum. İşin ilginç yanı arkadaşın arabası yeni ondada oluyor çok merak ettim.
Benimki araç çalıştıktan sonra deil marş ile birlikte geliyo 1 saniyeden daha kısa

sonuç olarak önemli bir şeymi daha buyuk sıkıntılar çıkarırmı

Teşhis doğru ise 2 tane çark var ikisinide değiştirilir.ses kesilir maliyet servise sordum servis 2 yada 2.5 bine hallolur dedi sanayide daha uyguna yapılabilir çünkü carklerin tanesi 300 tl
Sıkıntı olur mu araç sesli dizel gibi çalışır. Haricinde ara ara hata kodu verir çekişte ve yakıtta sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı olmaz kanaatindeyim

Teşhis doğru ise 2 tane çark var ikisinide değiştirilir.ses kesilir maliyet servise sordum servis 2 yada 2.5 bine hallolur dedi sanayide daha uyguna yapılabilir çünkü carklerin tanesi 300 tl
Sıkıntı olur mu araç sesli dizel gibi çalışır. Haricinde ara ara hata kodu verir çekişte ve yakıtta sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı olmaz kanaatindeyim[/QUO

anladım ama yinede sorunun sizin dediğiniz gibi olduğunu zannetmiyorum çünkü sıcak hava sıcak iken yapmıyor genelde sabah oluyor ben bir ustaya teşhis koydurup servise garanti kapsamında yaptırabılırım 2 yıl garantısı devam edıyor

Bu bir sorun göstergesi olmayabilir ama yerinizde olsam motor kulakları ve marş motoruna baktırırdım.

Geri