Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opel corsa 1.3 cdti arabamdan sasabahları motor soğukken motorun sağından sürtme sesine benzer sir ses geliyor. 1,2 dakika sonra kesiliyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba? lütfen yardım
Opel corsa 1.3 cdti arabamdan sasabahları motor soğukken motorun sağından sürtme sesine benzer sir ses geliyor. 1,2 dakika sonra kesiliyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba? lütfen yardım
Alınma ama bende bunun sorun olduğu hissi hiç uyanmadı. Yani motor soğukken arabanın tüm metalleri, plastikleri, yağları herbir şeyleri olması gerekenden farklı sıcaklıkta oldukları için ses çıkarması gibi doğal bir şey yok diye düşünüyorum. Yanlış anladıysam affola.