sade vectra'm...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farlarınız harika, yanlış anlamayın ama diğerleri bence yakışmamış. Farların özelliğini, nerede yaptırdığınızı ve fiyatını mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim.

sahibinden.com da bi satıcıdan aldım...peşin 390 dı galiba....hala var orda ilanlar

araban guzel olmus allah tabanini duz bastirsin ama, ben ce vectranin ruhunda zaten bir sportiflik ve kasli goruntu var, hic bir sey yaptirmasan bile uzay kasa numberone.

araban guzel olmus allah tabanini duz bastirsin ama, ben ce vectranin ruhunda zaten bir sportiflik ve kasli goruntu var, hic bir sey yaptirmasan bile uzay kasa numberone.

AMİNN...teşekkür ederim...gerçekten de bu arabanın güzel olması için illaki bişeyler yapmak gerekmiyor...kendisi yetiyor:good:

bende arkadaşlara katılıyorum üzerindeki desenler hoş durmamış ama zevk bu dimi ya...........güle güle kullan

bende arkadaşlara katılıyorum üzerindeki desenler hoş durmamış ama zevk bu dimi ya...........güle güle kullan

ya bide şu olay var....mesela resimde gören sizin gibi diyor...gerçekten gören güzel olmuş söktürme diyor...özellikle vectra kullanıcıları....kararsızım:(

Geri