sadece sabahları 1 defa stop edior

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halil_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halil_71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Değerli opel kullananlar ve ustalarım aracım 2012 opel astra sedan landirenzo lpg var 84000 km 2000 km önce bujileri ve bobin değişti. akü yeni. gelelim sıkıntıya sabah 7 de işe gitmek için aracı çalıştırıyorum araç tek marşta çalışıyor. 300 400 metre sonra bir yokuş var. yokuşu çıkarken bir çukur var ayağımı gazdan çekiyorum otomatik vites 1 alıyor araç çukurda iken gaza basmazsam araç stop ediyor. bunu düz yolda asla yapmıyor. sonra gün boyunca asla stop etmiyor. anladığım kadarıyla motor ısınmadan yapıyor bunu. 500 kmdir sadece benzinle biniyorum. sizce neden olabilir. saygılar

Benzinde yapıyormu.lpg ye geçişte stop ediyor olabilirmi

Sony Z5 cihazımdan gönderildi

arabayı 1 aydır sadece benzinde kullanıyorum ısındıktan sonra asla stop etmiyor

çözüm bulundu

değerli ustalarım basit bir hata gibi gözüküyordu ama değilmiş şöyle hallettiksilindir kapağını söktük segmanlar kaynamış ve supaplar yanmıştı .segman ve supap takımı ve supap gaydlarını değiştirdik.segman takımı amerikan 79 mm std. supap ve gaydları supsan marka üst takım conta elrıng marka kullandık .supaplar z16xep ile aynı fakat sılındır kapak contası farklı contayı uydurmaya çalışmayın.motor topladığında soğukken kompresyon basıncı 9 bara yükseldi.motor gücü arttı .ayrıca aracınızın aküsüde zayıfsa mutlaka değiştirin termostatın yanındaki şasi kablosuna ilave yaptırın aracınız easytronıc se faydasını göreceksiniz.

Geri