Sadeliğin yeni fotoğrafları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaRTe-GT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bazen abartıya kaçmıyor değilsiniz ama hak verin burası sıcak ve samimi bir site

Arkadaşım, araban güzel güle güle bin fakat bu forumda hergün en az 2 kişi arabasının fotoğrafını paylaşır hatta bu arabalar bazen türkiyedeki sayılı arabalardan olur fakat kimse senin gibi arabası hakkında "sayılı araçtır" , "sokakta yürüdüm baktım eşini göremedim" gibi basit ve gereği olmayan cümleler sarfetmez.

Araçlarımıza iki kaş göz yapmak bizi bazen çok mutlu etsede bu mutululuğu abartmamalıyız ;)

Tekrar kazasız günler diliyorum.

fakat kimse senin gibi arabası hakkında "sayılı araçtır" , "sokakta yürüdüm baktım eşini göremedim" gibi basit ve gereği olmayan cümleler sarfetmez.

Tekrar kazasız günler diliyorum.

Valla o basitliği ondan önceki mesaj yazan arkadaş yapıyor. Durup dururken demedim o lafı!!!

çoşmadan
hararet yapmadan
kibirlenmeden

Devam edilirse iyi olur....;)

onurun arabası güzel ve özenilmiş bir araç. herkezin arabası kendine göre eşsiz ve emsalsizdir. bende aynı şekilde benim aracım için düşünüyorum. corsa van olarak yolda bir eşini daha görmedim. ama durup başkasının araçlarına bakınca, emsalsiz ve tek araç olmadığı ortaya çıkıyor. hem benim hemde onurun aracından çok çok daha kaliteli işçiliğe ve donanıma sahip corsalar var türkiyede bunu hepimiz biliyoruz. oyüzden ne yücelmeye çalışmak nede söz düellosuna girmek yakışmaz bize bence. herkezin aracı kendine güzeldir :))))

Geri