sağ airbag sorunu?

cptdeniz 55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar 2000model 1.6 comfortlıne vectra buldum fıyatı gayet makul fakat sag air bag de sorun var dıye soledı satıcısı....sonra detaya gırınce sag on aırbag yerınde yok dıyo...sadece sol ön çamurluk ve sol arka kapıda boya var dıyo ama baktırmak lazım...sadece bu aırbag olayının bıze malıyetı ne kadar olur acaba

2000 ytl diye hatırlıyorum arkadaşlar daha net fiyat verirler.ikinci el olarak ta bulabilirsin fakat tavsiyem aracı iyi bir ustaya baktırın

izmir opaz da 101 nokta ekspertiz yapılıyomuş randevu fılanda aldık ama iş yogunlugundan dolayı gıdemedım bı turlu sadece uzun telefon gorusmelerı yaptık elemanla 2000 model 1.6 comfortlıne lpg yok sol çamurlukta ve sol arka kapıda boya var dıyo sol on camurluktan darbe alınca sag on aırbag patladı dıyo yaptırmamış sag on aırbag yok ısrarla sordum onden darbesı yok dıyo.fıyatı solemıycem acayıpde uygun bı fıyata bırakıyo 95-96 model A kasa fıyatına dıyebılırım...

ayrıca hazır konu açılmışken şunuda sorayım şuan bununla beraber 3 oldu gorustuklerım

1-99 model sıralı lpg lı 99500km de boyasız değişensiz vectra gls (sadece sağ sınyal ustunde el buyuklugunde bısıklet carpmasından ufak bı ezık var)=12250ytl
2- 2001 model sıralı lpg lı 102000km de boyasız değişensiz vectra 1.6 comfortlıne = 15500ytl
3- 200 model lpg sız 140000km de sol on camurluk ve sol arka kapı boyalı sag aırbagsız vectra 1.6 comfortlıne =12000ytl

bun 3 ü arasında feci derecede de kararsızım tavsiyelerinize ihtiyacım var

önce bı makınaya baglanırsa tam fıyat ortaya cıkar sag derler sonra beyınde bozuk cıkar

önce bı makınaya baglanırsa tam fıyat ortaya cıkar sag derler sonra beyınde bozuk cıkar

katılıyorum... sanırım araç sağ tarafdan kazalı ve airbag patlamış sonra çıkarmışlar ama beyni felan cihaza bağlatarak kontrol etmek gerek...

walla sol on camurluktan darbe alıpta sag on aır bag ın patlaması bana garıp geldı ama elemanda yalan konusmuyodur dıye umıd edıyorum.......

pekı arkadaslar 1-2-3 hangısı dersınız? bende makyajlı kasa hastalıgı var o yuden bu bahsettıgım arabayla ılgılendım....

fiyat konusunda bişiy diyemem ancak benimde kafam takıldı araç soldan darbeli sağ patlıyor:S ilk önce beyini kontrol ettirin derim ben...

Geri