sağ airbag sorunu?

Yapacağın en olumlu iş ekspertis yaptırman.
Elamana güvenmeyeceksin ilk önce bir demiş sonra arkası gelmiş. Çelişkili bir durum. Esasında böyllelerinden uzak durmalı . Sonradan canın sıkılacağına biraz daha fark verip temizini arayıp bulman yararına olur.

anladım arkadaşlar sağlam bi ekspertiz her araç alımı öncesi şart zaten....dediğim gibi bana fiyat olarak çok cazip geldi 2 parça boyalı olması çok da önemli değil esasında ama airbag olayı biraz sıkıntı olduguna işaret ediyo gibi...

Yapacağın en olumlu iş ekspertis yaptırman.
Elamana güvenmeyeceksin ilk önce bir demiş sonra arkası gelmiş. Çelişkili bir durum. Esasında böyllelerinden uzak durmalı . Sonradan canın sıkılacağına biraz daha fark verip temizini arayıp bulman yararına olur.

haklısın abi en mantıklısı dediğin gibi bencede..

anladım arkadaşlar sağlam bi ekspertiz her araç alımı öncesi şart zaten....dediğim gibi bana fiyat olarak çok cazip geldi 2 parça boyalı olması çok da önemli değil esasında ama airbag olayı biraz sıkıntı olduguna işaret ediyo gibi...

esasında herşey ortada fiyat cazip gelmiş bişiylerle oynamış olabilirler araçlarda bence almadan bi kez daha düşünün ilerde pişman olmamak için...

Kazada Tek Airbag Açilmaz O Model Arabada
2 Emniyet Kemeri Beyin Ve 2 Airbag Patlar Ve Değişir Onda Bir Iş Vardir Yoksa Sağ Airbag Kapaği Satiliyor Tek Onu Takar Ve Direnç Koyar Araya Cihazdada Ariza Gözükmez Ve Sende Serviste Anlayamaz Tech2 Arizayi Göremez Sağlam Görür Herşeyi

Burada Benim 10 Yillik Opel Tecrübem Var Kendimde Serviste Ustayim Böyle şeylere Dikkat

Kazada Tek Airbag Açilmaz O Model Arabada
2 Emniyet Kemeri Beyin Ve 2 Airbag Patlar Ve Değişir Onda Bir Iş Vardir Yoksa Sağ Airbag Kapaği Satiliyor Tek Onu Takar Ve Direnç Koyar Araya Cihazdada Ariza Gözükmez Ve Sende Serviste Anlayamaz Tech2 Arizayi Göremez Sağlam Görür Herşeyi
:alkis: :alkis: :good: :good: :good: :rock :rock çok yaygın bu direnç olayı

kazalıdır o araç

Kardeş diğer arkadaşlarımın da dediği gibi sen önce bi ustaya baktır.
O zaten kapılarını kaputunu açıp önce kilit damaklarına sonra iç macun durumuna bakıyo sana boyalı olup olmadığını söyler. Sonra motoruna baktır. Mesela radyatör suyu haznesine bak eğer suyun üzerinde yağ yüzüyosa araba conta yakmışyır yani yağ yakıyodur. Arabaya bin biraz kullan debriyajına ve şanzımanına bak. Eğer satıcının dediklerinden farklı şeyler ortaya çıkıyosa hiç kurcalama adamla vedalaş. Ve bana sorarsan o yazdığın 3 arabadan 99 model olup boyasız kazasız dediğin arabaya aynı bu şekilde baktır ve tutarlı ise onu al derimm..
Şimdiden hayırlı olsun kardeş...

Geri