sağ airbag

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astroid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim de airbag lambam yanıyor TANSU ustam. Arıza kodum sürücü hava yastığı fişekleme devresi voltaj yüksek arıza kodu veriyor..!
sorunu nasıl çözeriz?

ben bu dertten nasıl kurtulacagım...
sen alttaki soketleri düz bağlat lamba sönerse eğer sistem çalışır.yani alttan kabloları düz bağladın diye çalışmamazlık yapmaz.ok eğer gene olmazsa sorunu bize yaz sana özel msj atıcam o işlemi yapcan ok..

kabloları düz bağlattım ama yine sorun var bu sefer usta birde koltuğun arkasını söktü deriyi ve içerdeki sokette birsey varmı diye baktı burdanda olabilir diyo bir türlü bulamadık sorunu... msn e kaydettim sizi kabul ederseniz sevinirim ordan daha rahat konusabiliriz

ok am bana usatnızdan cod acıklamasını ve codun nosunu öğrenmeniz lazım 35 mi 36 mı ????

arıza kodu yazıyorum tansu bey.. sürücü hava yastığı fişekleme devresi voltaj yüksek? çözümü nedir?

benimkide aynen böyle yazıyor kod olarak yazmıyor sürücü koltugu hava yastığı fişeklemesi düşük diyor bunu nasıl çözebiliriz

arkadaslar bulamadıkmı bir cözüm hala....

bu nasıl iş..??? (airbag)

arkadaşlar direksiyondan kumandayı kontrol için direksiyondaki airbag'i söktük bu arada malesef kontağı açtık işimiz bittikten sonra haliyle airbag arıza lambası yandı ank/hasköydeki boshc servise gittim lambayı söndürelim dedim 10 ytl anlaştık bilgisayara bağladılar arıza tespit etmedi ışıkta sönmedi dizüstüne bağladılar oda arıza algılamadı bu nasıl bir iş arkadaşlar ne yapmak lazım acaba arızamı algılanmıyor yoksa bağlanan iki pc airbag'imi görmüyor...:help: :mad:

Arkadaşım eğer bağlanan bilgisayarlarda opeldeki arızaları tespit etme programı yüklü ise ve tespit etmiyorsa canını sıkma çünkü sorun yoktur. Büyük bir ihtimalle arıza lamban bir yerden devre alıp yanmıştır.eğer aksi olsa idi arıza kodu vermesi gerekiyordu.

opel servisine gitmenizi tavsiye ederim
onlar kesinlikle söndürecektir.

Geri