Ynt: SAĞ ARKA KAPIYA KAMYON GERİ GELİRKEN ÇARPMIŞ
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum sana aracımı Bursa oto kinge götürdüm tamponda 10 cm kadar çizik vardı götürmez olaydım aracın heryerinde yapış yapış maddeler vardı zor temizlettim. Sonrada boyadıkları yer oldu örümcek ağı aradım getirin düzeltelim dedi bir daha gidermiyim asla verdim para iyi bir ustaya düzelttirdim. Bence otokingin yanından geçmeyin...REC link' Alıntı:Bu AutoKing nasıl rezil bir yer haline geldi yahu? Batı'da da böyle mi bilmiyorum ama Doğu'da AutoKing'e giden iman tazeliyor, Erzurum'dayken 9 tane araç götürdüm 7'sine nazarlık olsun dediler. Ne götürsek ''nazarlık olsun'' diyorlar. ''Takdir-i ilahi''... Arabalar nazar boncuğuna döndü. Sırf, iş bilmedikleri için beceremeyeceklerini anlayıp boyasız kurtarılabilecek yerlere ''Lokal boya olur burası'' diyorlar ve araç sahibini onarım yaptırmamaya ikna etmeye çalışıyorlar.
Eski aracımın bagaj kapağında (hb) sadece yandan bakınca görülebilen küçük bir göçük vardı, ''Bunu alamayız, biraz daha derin olsa olurdu'' dediler. Ben de yanlarında baş parmağımla abandım göçüğe ve derinleştirmeye başladım. şaşırıp kaldılar, yapamayız dediler. Sanayide bir başka usta 3 dakikada düzeltti.
Tampon hasarlı araç götürdük, bir lokal boya yapmışlar orijinal'dan başka her renk var tamponda, bildiğin askeri kamuflaj olmuş aracın önü. Vallahi 15-16 yaşındaki öğrencilerimiz anladı tamponun boyandığını.
Her önüne gelene bayiilik verdiler sanırım. AutoKing'e gidecek olan varsa referansa almadan gitmesin bence...
Bu arada konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun...