Ben babamı 74 yaşında alzheimer ve demans hastalığından kaybettim. Bu hastalıkları tetikleyen şeylerin arasında yüksek şeker/düşük şeker de gelir. Baban 40 sene boyunca tuzu vitrinlerde gördü, un ve şekeri çok nadir kullandı, ömrü ilaç içmekle, diyet yapmakla geçti ama gene de son bir yılını çok zor geçirdi
. Geçen ay 93 yaşında ölen bir aile büyüğümüzün ise ölene kadar yediği hayvansal gıda ve şekerin haddi hesabı yoktu. Rejim diye diretenlere ise "kendin yap" derdi. Ben 3 beyazın bir öcü gibi gösterilerek hayatımızdan kesin kes çıkarılmasına son derece karşıyım. Ayrıca madem bu gıdalar o kadar zararlı o zaman neden hastanelerde hastalara bu gıdalar veriliyor? Ben sağlıkla ilgili birtakım şeylerin abartılı bir şekilde medyada paylaşılmasına karşıyım. Son zamanlarda bu durum sektör halini aldı. TV lerdeki sağlık proğramlarında A besini bir kanalda yasaklanırken başka bir kanalda aynı besin adeta göklere çıkarılabiliyor. Kısaca, ben her besinin abartıya kaçılmadığı sürece insan vücuda faydalı olduğuna inanıyorum.