sakaryada tavsiye edeceğiniz opel özel servisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tolga ben Viyanalı Sami'yi tavsiye etmiyorum..Ama para sorun değilse ve asık surata aldırış etmem dersen Samiye gidebilirsin..Onun haricinde Yılmar var.Ben şuan onlara gidiyorum...Tavsiye edebilirim...Birde İzmitte şubeleri var..Ayrıca Subaru ve Tata ya da bakıyorlar...Kirazca köprüsüne giderken sol tarafta Tuzcuoğlu Toyota plazanın karşısında...Tabi Yılbarda var Ahmet'in de dediği gibi...Oraya sadece devir daim arızası için gitmiştim...

Savaş abii geç kaldım yahuu...

anlaşılan YILBAR dan başka servis yok gibi.
gerçi opelin sakaryadaki yetkili serviside ilgisiz, vw bu konuda birçok markanın önünde...

iyi günler
Yılbar ilk açıldığındada gitmiştim fiyatları güzeldi uygundu fakat en son gittiğimde fiyatların çok yüksek ve ilginin olmadığını gördüm. bi arkadışımın tavsiyesi üzerine
artvin sanayi gişinde yeni açılan demirci otomotiv diye bi servis var
oraya gittim ve nerdeyse fiyatlar yarı yarıya değişiyordu .
izmittede opel servisi olduğunu ve buraya şube açtıklarını söylediler izmitte yılmar ilk özel servisini açmışlar, opel ile ilgili bilgileri sonsuz ayrıca kaporta boya full servis olarak hizmet veriyorlar.

biz sakaryalı opelciler olarak bütün bilindik opel servislerini gezdik ve bayağı sorun yaşadık.yeni bir usta buldum şimdi ona gidiyoruz. usta bulamadıysan üye otomobilleri bölümünde sakaryalılar toplanalım yazılı başlıkta sorarsan detaylı bilgi veririm yada özelden mesaj atarsan. reklam gibi olsun istemem burda yazdıklarım.

türkiyede tavsiye edceğiniz opel servisi!!!!

Bende sakaryalı olarak memlekette triger seti ve arka salıncakta lastikler se yapıyor onları memlekette değiştireyim diyordum ...akıllı başlı usta bulamayacaz galiba ankaraya gidecem olmazsa ya.....ankarada ve sakaryada değiştirebileceğim yerleri yazarsanız sevinirim...acil yardım....15 gün sonra sakaryaya gidiyorum...

semih abi aranıyor ...yardım için

Geri