Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarın veya pazartesi gösterecem inş huylandırıyo beni pek sevmem öyle acayip durumları

Gencer abi havalar ısınıyor senin müzik sistemi olayına da başlayalım ben burdayken :D

ewt abiler aracımda ufak bi sorun vardı hallettik çok şükür emme manifoltun kapaklarında sorun varmış sıfırı 1.250 tl biraz daha zorlasak dağıtacaz ama çok şükür durumu iyiydi tornada temizleyip düzeldi 200 liraya hallettik çok şükür
bu arada ali kardeşim balkan otonun yanındaki motorcu arkadaşı önerdi bana işçiliği falan çok güzel ama 10 lira için bizi esir bırakıyordu oralarda biraz parayı seven bi eleman ama ellerine sağlık...

:D 1250 tl den kurtarmış adam sizi:D aslında öle 5 e 10 a bakmaz ama bilemiyorum.memnun kaldıysan ne mutlu:D

geçmiş olsun Mehmet.Erdem usta iyidir.Başta konuştuğunun dışında extra bi fiyat çıkarmaz söylediği fiyattan aşağıda düşmez.Çünkü parça fiyatı belli olduğundan verdiği her iskonto el emeğinden kesilmiş oluyor.Zaten bizlere sağolsun dışarıya göre uygun fiyat veriyor. o yüzden ona da hak vermek gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada Ali sen ne zaman müsait olursan başlayalım benim ses sistemine ben sana uyarım senin vakit kısıtlı sayılır çünkü.

işçiliği ii de esnalığı için aynısını diyemeyecem neyse allah razı olsun öyle böyle kurtardı bu sıkıntıdan :D

Geri