Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali aynı fiyata burda da var..Ben Almanya'da çıkmacılarda 5 euro diye duydum...Onu duyunca bu kadar parayı ona bağlamak içimden gelmiyor açıkçası...Ama çıkmacıda bulursan ve ucuza bulursan al derim ...Benim arabanın modelini biliyorsun 97 model Astra F sedan,anteni sedana göre olucak..Ama bulamam dersen canın sağolsun... ;)

çıkmacıya denk gelmedim de markette görmüştüm öle aklıma sen geldin...gene denk gelirse bakarım abi....

35 liraya görmüştüm ben sahibinden de işine yara mı üniversal motorlu anten abi?

ya uğraşma antenle filan.indash alırız sana tv antenleri falan ufacık onları takarız :D

tesisatı komple söktüm ali doblodin almadan :( araba gidici gibi gözüküyo isteyenler arttı artık doğan şahin alayımda onu kurcalarız

süper olur fiber pandizot işini çözdüm acayip yapıyorum hallederiz hertürlü yazın işimiz ne:D

Antenlere bakıcam Mehmet saolasın...Yalnız kafamda arabayı satmak var ama bakalım hayırlısı...Vazgeçersem satmaktan takıcam bunlardan bir tane..

kaç para istiyon abi arabaya araba alacak olan olursa verelim sapancaya gözümüzün önünde olsun:D

Geri