samsung galaxy a5 hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustafa07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkese iyi forumlar telefon almayı düşünüyorum kendi telefonum android değil artık andoide geçmek istiyorum ama çok para bu telefonlar a5 hakkında bilgisi olan var mı ? kullanan almayı düşünen
ya da fiyatı uygun kamerası falan iyi olan önerebileceğiniz telefon asus lar var bir de ?

fikri olan yok mu asus zen phone 5-6 falan hakkında

zenfone 5 6 da var. samsung alacağıma zenfone 5 yada 6 alırdım büyüklüğü sana kalmış.
youtubede teknolojiye atarlanan adamın incelemelerini izle....

6 çok büyük geldi ama 6 nın şarjı daha çok gidiyormuş sanki sarj önemli

Asus hakkinda bilgim yok ama a5 metal ve oldukca saglam donanim olarak vasat ama androide yeni baslayan biri icin iyi bir telefon metal olusu cok buyuk bir arti..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende metal kasa oldu diye galaxy note serisinden bir telefon aldım fakat 1 ay içinde çizilmeyen yeri kalmadı (telefonumu çok titiz kullanırım) takip ettiğim bi sayfadan okuduğum bilgi samsung metal çerçeve işine yeni girdiği için çizilmeleri normal karşılamak gerekiyormuş. samsung alırsanız çerçevesine çok güvenmeyin derim bir kullanıcı olarak :) eklemek istiyorum belki a5 i sağlamlığını ön plana çıkartarak üretmişlerdir o zaman bişey diyemem

LG G3 kullanicisiyim, Butce ile alakali olarak 1200-1500 bandinda 16 gb modellerini bulabilirsiniz, cok memnumum kesinlikle tavsiye ederim. 8 aya yakin oluyor sanirim aldigimdan beri telefonu androidin sonsuzlugundan mi, kullanim rahatligindan mi bilemiyorum her gun yeni bir ozellik kesfediyorum. Iphone 6 ile arasinda oyle aman aman farklar yok, hele 800-900 tlye degicek bir fark asla yok, onde oldugu noktalarda cok fazla ekran ve goruntu kalitesi,sarj suresi vb cok onemli noktalarda kesinlikle cok onunde iphonenin kasma-takilma-donma vb. olaylarida yasamadim, telefonuda oyle titiz kullanmam, dusmelere karsida dayanikli bir telefon izlenimi yaratti bende en azindan kullandigim sure e boyunca.
Telefon-Araba vb maddi esyalara isvec gibi kullanirim calisana kadar, isimi gorene kadar kullanirim telefonlarimi asla satmam,calisiyorken model yukseltmem boyle dusunerek ve arastirarak aldigim bir modeldir g3.

İmkan var ise Samsung S5 alın. Uygun fiyatlı bir şey düşünüyorsanız LG G2 alın.

İmkan var ise Samsung S5 alın. Uygun fiyatlı bir şey düşünüyorsanız LG G2 alın.

asus zenphone 5 düşünüyorum alacağım galiba

Geri