samsung galaxy a5 hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asus zenphone 5 düşünüyorum alacağım galiba
Ben işbank mtv kampanyası ile 580e aldım. 1ay filan oldu şuanda gayet memnunum fakat kronik eğilme problemi var haberin olsun. Dikkat etmezsen yada masaüstüne ters koymazsan belli bile olmuyor. Sarji yoğun kullanımda bile akşamı çıkartıyor bana. Antalyada oturuyorsan kesinlikle kılıf v.s gibi aksesuarları netten al burda 20 lira dedikleri kılıfı 12.5 liraya kargo dahil ve 2 adet ekran filmiyle aldım.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca unutmuşum. Bim modeli dedikleri ucuzları var çift simli o modeli alma sakın. Görüntü kalitesi ve çözünürlük rezalet o modellerde. Gold rengi çok asil duruyor. 1 ayda 2kere güncelleme aldım yani yazılım desteğide iyi. Kafana takılan sormak istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin.

Ayrıca unutmuşum. Bim modeli dedikleri ucuzları var çift simli o modeli alma sakın. Görüntü kalitesi ve çözünürlük rezalet o modellerde. Gold rengi çok asil duruyor. 1 ayda 2kere güncelleme aldım yani yazılım desteğide iyi. Kafana takılan sormak istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin.

zenfone 5 mi aldınız ? ye tek çekincem bataryası ben alınca nete girecem facebook gmail arada youtube falan net kullancam yani günlük 20 -30 dk konuşmam olur yarım saat radyo ya da mp3 dinlerim o kadar :D yorumlarda okuyorum yok batarya 3,5 saatte doluyo 3,5 saatte bitiyo tabi abartılmış ama 7-8 saat anca gidiyo diyenler var tek sıkıntı batarya benim için 6 daha güzel ama büyük olduğu için düşünmüyorum kararsızım ..bide zenphone 5 için ekranı karanlık çok parlak değil diyolar ? zenphone 2 çıkacak ama ne zaman o bomba zaten çıksa hemen alırım

zenfone 5 mi aldınız ? ye tek çekincem bataryası ben alınca nete girecem facebook gmail arada youtube falan net kullancam yani günlük 20 -30 dk konuşmam olur yarım saat radyo ya da mp3 dinlerim o kadar :D yorumlarda okuyorum yok batarya 3,5 saatte doluyo 3,5 saatte bitiyo tabi abartılmış ama 7-8 saat anca gidiyo diyenler var tek sıkıntı batarya benim için 6 daha güzel ama büyük olduğu için düşünmüyorum kararsızım ..bide zenphone 5 için ekranı karanlık çok parlak değil diyolar ? zenphone 2 çıkacak ama ne zaman o bomba zaten çıksa hemen alırım
Sabah şarjdan çıkarıyorum. Yoğun tempoda kullanımdan sonra 16:30 da radyoyu açıyorum akşam 19:00da %15 e düşüyor. Genel olarak internet ağırlıklı kullanıyorum. Eğer sakin kullanırsanız 2 gün gidiyor diyebilirim. Açıkçası alirken bende şarjdan çekiniyordum ama memnunum.

Ekranıda orta seviyede bana yeterli geliyor ama tüm bunlar göreceli kavram en iyisi ekranı için mağazanın birinde cihazı inceleyin

Ekranıda orta seviyede bana yeterli geliyor ama tüm bunlar göreceli kavram en iyisi ekranı için mağazanın birinde cihazı inceleyin

vazgeçtim zen 6 alcam tertemiz on numara ama ankarada bulamadım hiçbiyerde yakında gelecek alcam bi yerden

Geri