şarj dinamosu+klima kompressorü+hava debimetresi+abs sensörü.. arızalandı durum kötü!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugun sabah aractan değişik sesler gelmeye başladı dedim herhalde ısnınca gecer ögle saatlerinde yolda kaldım şarj dinamosu dağılmış ona bağlı kayıştaki

klima kompressörü ağır yaralanmıs klima kompressörü zaten uzatmaları oynuyordu böylece ömrünün sonuna geldi sayılır

yolda kalınca servis gelip götürdü şarj dinamosunu değiştirdik ama bu seferde aracı topladık tam gidicem hava debimetresi arıza verdi

yeni parca(debimetre) taktık geçmedi tesisat kontrol edilcek

şarj dinamosunun ücretini henüz ödemedim 600 civarlarında dediler ama daha masraf çok gibi klima kompressörü 2,600 ytl liste fiyatı var almanyadan getirtip 1100 e mal ederiz ddiler napcam bilmiyorum

abs sensörümde bozulmus 280 civarı onun fiyatı var

bu kadar sorunda üst üste gelirmi ya hayırlısı insallah

en aşağı bi 2000 lira gidicek herhalde çok moralim bozuk klima kompressörünü çıkma bulabilirmiyiz.

geçmiş olsun.
dinamo içinde çıkma düşünseydin 600 çok para yaw.dinamonun endüvisi diyotları konjektörü 140 mı neydi değiştirmiştim.Ankara da çıkma bulma ihtimalin de yüksek hem klima ve şarj dinamosu nu daha ucuza halledersin

geçmiş olsun bugra klima komprasörünü dert etme orjinal gm çok uygun fiyata var biyerde yarın nasip olursa istanbula gidecem öğleden sonra bi ara beni 05335493225 imzadaki telde ikiside açık debimetreyede bakarım aksaraya geçmeyi düşünüyorum haberleşelim

offff...

ankarada oto güvene git kesin bulursun.
dinamoda çok pahalı
ben geçen işçilik dahil 150 ytl ye değiştirdim. (tabi revize dinamo)
bu fiyatlar yetkili servis fiyatlarımı ??????????

KOMPRESÖRÜ oto güvende bulursun bizim astra g ninkini orda bulmustukk

klima komprösürü benimkide arızalanmıştı. yetkili servis değişecek dedi. ben de birkaç yere gittim. komprösör kasnağı idi galiba, değişti 125' ytl'ye hallolmuş oldu. yani bi araştır. tek yerin söylemesiyle iş yaptırma güvenmediğin bir yer değilse. belki tamiri vs. mümkündür.

Geri