şarj dinamosu+klima kompressorü+hava debimetresi+abs sensörü.. arızalandı durum kötü!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada ben araştırırken 800 ytl'ye delphi komprösörler vardı. 600 e falan bulan vardı galiba forumda.

çok geçmiş olsun kardeşim bende izindeyken fanmotorunu yedim bu alatlerim parçaları çok pahalı

offff yaaa çok üzüldüm deli para allah yardımcın olsun :(

çok büyük geçmiş olsun ama bu şarz dinamosuna baya baya pahalı demişler benim arkadaşım revizyonluyu 150 ytl ye takıyor hemde sağlam yer bektaş bütün arkadaşımızın arabasına taktırmıştık.iyi araştır arkadaşım dediğin rakamlar çok yüksek bu kaddar paraya arabaya neler yapılmazki

ilgilenen herkese çok teşekkür ederim

bugun aracı teslim aldım şarj dinamosu ve debimetre değişmiş

şar dinamosu 350 debimetre 550 bide buna ilave kdv ve işciçilk var ilk etap 1000e patladı

kompressörle abs sensörü sonraki etaplarda çok büyük bi yük bindi ya :(

kompressörüde seneye düşünüyorum acil olan abs sensörü şu an için onuda bi ön sipariş verdim

ibrahim abi belki buraya girmessen göremessin özeldende atarım kompressörü bu yazı atlattık 2009 mayısa kaldı herhalde

elimde çıkan şarj dinamosu duruyo bi işime yararmı acaba

abs sensörünü de bugun hallettim 240 ytl :(

klima kompressörü senye kaldı zaten havalar serinledi artık bide maddi yönden belimzi dogrultalım :)

eski sensör sapasaglam görünüyo temizledim kaldırdım bi ara takıp denemk istiyorum

şarj dinamosuda opresyondan geçirilip tekrar kullanıabilirmi acaba ???

buyuk gecmıs olsun cıddı rakamlar harcamıssın 10 gunde. geldımı hepsı bır gelır zaten.

Geri