Ynt: Satılık Edition için led sis farı
Hayırlı satışlar orhan.
Hayırlı satışlar orhan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsteyen istedigi fiyata satabilir.Eylemee link' Alıntı:Yani aldgnzın 2 katına satıyorsunuz
Birde free shipping ürün yani neyse
Hocam siz sipariş verin. Siz satın aynı paraya. Bekliyoruz.Eylemee link' Alıntı:Yani aldgnzın 2 katına satıyorsunuz
Kusura bakmayinda bu ithami kabul edecek biri değilim ben kaale bile almam bu yazdiginiziEylemee link' Alıntı:Yani aldgnzın 2 katına satıyorsunuz
Yazıklar olsun. Bu kadar emektar paylaşımcı ve de gerçek bir dosta söylenecek bir laf değil bu. Bir lafa 500 km gelip yardım eden sabah akşam demeden arkadaşlarına yardimci olmak için ugrasan bir arkadasa söylenecek laf değil.Eylemee link' Alıntı:Yani aldgnzın 2 katına satıyorsunuz
14alkiss 14alkiss 14alkissadRe J link' Alıntı:Kusura bakmayinda bu ithami kabul edecek biri değilim ben kaale bile almam bu yazdiginizi
Örünün fiyatı 1 çifti en ucuz 16 dolar ben iki ciftini 60 TL ye veriyorum yazdim
Konuları bir inceleyin isterseniz ayni ürünü daha önce 1 çiftini 65 liraya satanlar oldu
Ben bugüne kadar hiçbir ticari amaç gütmeden forumda benim aracima led yaparmisiniz diyen herkezin aracina led yaptim totalde 10 araca led yaptim ne malzeme ne işçilik ne yakit parası aldım
Millet 50 TL ye led yaparken ben mazeme parasi olan ucreti bile talep etmedim konyaya da gittim corumada gidip led yaptım karşılığında kimseden birakin malzeme işçilik parasini yemek bile ismarlatmadim
Beni taniyan tanır bilen bilir bu konuda munakasa etmeyeceğim sizinle
Fiyatı begenmeyen arkadaslar 1 ciftine 16 dolar oder alır
Saolasin yavuz abi grurlandirdin mahçup ettin beni söylediğim gibi bu ithamlari kaale almayip gülüp geçeceğimWeReWoLF link' Alıntı:Yazıklar olsun. Bu kadar emektar paylaşımcı ve de gerçek bir dosta söylenecek bir laf değil bu. Bir lafa 500 km gelip yardım eden sabah akşam demeden arkadaşlarına yardimci olmak için ugrasan bir arkadasa söylenecek laf değil.
Düşüncelerini paylastin mutlu ettin beni abi saolasin öncelikle şunu soylemek isterim yolum düşerse hiç düşünmem hemen irtibata geçer elimden geleni yaparim her konudaray55 link' Alıntı:değerli arkadaşlar,
aranıza katılalı ortalam 2-3 ay olmuştur. vede forumu hergün girer birebir konuları takip eder gerektiğinde yazan gerektiğinde de okuyup gecen biriyim.
şimdi burada Orhan kardeşimizin yapmış ve de paylaşmış olduğu emeklere , bilgilere dayanarak ticari amaç gütmeden herkese yardım olmak için gerekli tüm özveriyi yapan birini hatta utanmasam istanbula gel abi bizimkileride yapalım diyeceğim bir kardeşimize farklı iltamlarda bulunmak cok ayıp ki netice itibariyle yurt dışından alınmış bir ürünü istediği fiyata satmak özgürdür. yorumlarımızı kimseyi kırmak rencide etmek amaçlı yazmamaya dikkat edelim..
Seviye ve saygı çercevesin de herkes yorum ve fikirlerini beyan etmekte özgürdür.
saygılarımla.
adRe J link' Alıntı:Düşüncelerini paylastin mutlu ettin beni abi saolasin öncelikle şunu soylemek isterim yolum düşerse hiç düşünmem hemen irtibata geçer elimden geleni yaparim her konuda
Bir diğer konu ise ben ürünün linkini attim hemde hepsinin fiyati görünsün diye genel olan linki attım
1 link atip en pahalı olan ürünü koyabilirdim ama ben hepsinin genel linkini attim fiyatlar görünsün diye paketinden cikmadi daha elimdeki ürünler fazlalik olduğu için
Ama insanları memnun etmek zor 1 elin 5 parmağı nasil bir değilse insanlar da ayni
Desteğin için çok teşekkür ederim abi