Satılık Gitar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar herkese iyi forumlar..

Öncelikle böyle bir konuyu boyle bır sıteye acmakla dogrumu yaptım yanlısmı bilmiyorum. Eğer yanlışsa yetkililer gereğini yapabilir..

Pazar yeri bölümüne acıcaktım ama bu ne opel nede yedek parca :D

Kendime ait olan 3 yıllık gitarımı satıp arabama spor logosuz panjur almak istiyorum :D

Eger kendı ılgılenen varsa yada kardeşine,yegenıne,kız arkadaşına erkek arkadaşına düşünen varsa yardımcı olurum her konuda..

Detaylar lınkte mevcut.. Opelım.net uyelerıne fıyatta yardımcı olurum..

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...asik-sag-gitar-ve-akord-cihazi-34956923/detay

Valla geçenlerde 75 tl ye aldım, bir de Öner Yavuz un eğitim cd sini, yavaş yavaş ilerliyorum.

Valla geçenlerde 75 tl ye aldım, bir de Öner Yavuz un eğitim cd sini, yavaş yavaş ilerliyorum.

Birazda olsa çalmayı öğrenince vazgecmek kolay olmuyo.. Gitar böyle birşey :D Umarım devamını getirebilirsin. Kolay gelsin:rolleyes:

aynen bende aldım Öner Yavuz'un eğitim setini. dvd'nin koruması yok, videoları nette paylaşanlar var hatta Öner hoca kendisi bile youtube'da paylaşmış ama emeğe saygı diyerek satın aldım. sanki eve özel hoca çağırmışım gibi hissediyorum:eek: anlatımları çok iyi :good:

Aslında başlamak lazım ama ben Elektro gitarları seviyorum. :) :D

Hayırlı satışlar :)

Geri