Satılık Karartılmış Yan Sinyal ve Nokya H10 Sis Ampul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Satılık Karartılmış Yan Sinyal ve Nokya H10 Sis Ampul

B֜LENT link' Alıntı:
Mert osmanin mesajini sil hemen  011zaa 011zaa
İlk yazan sen olursun.
şaka şaka osman çoştu bu ara  011zaa
Araba sevdası,yeni taktığım sprint booster'ın heyecanı,en can alıcı yanı da forum kardeşliği.Vazgeçemiyoz. :D

MeRt link' Alıntı:
Abi ben sinyalleri bir arkadaşıma hediye edecektim. Bende OPC sinyal çerçevesi var, bu sinyaller benim araca uymuyor.  :)
Osman abi benden önce davrandı, sağlık olsun artık.  :)
İlahi Mertcim.Ben de sen alacaksın zannediyordum.şimdi keyifle alayım artık. dancee

hllb link' Alıntı:
osman'la anlaşmazlık yaşamayız o benim devamlı müşterim :D ama seni de boş göndermeyelim sarı ampulleri sen al :)
niye kimse sarı ampul istemiyor? siste en iyi sarı renk aslında. ben bir yandan sarı H11 arıyorum ama sanırım ya ebay yada amazon yolları görünecek bana.
Evet Halil Abi'den K&N kutuiçi filtre,beyaz gündüz farı falan almıştım.ևok sağolsun.Abi başka satılacak ne varsa özelden mesaj at sen. :D Adresimi mesaj yoluyla göndereyim.Gerçi kayıtlarında vardır ama olsun tekrar yazayım. :) Bu arada bu güzel ürün de çok sağolasın Halil Abi.  m34444

Karartılmış sinyalleri aldım.ևok şık duruyorlar.Siyah astrada çok güzel duruyor.Halil Abi sana çok  thnxx

sanalbiri link' Alıntı:
Karartılmış sinyalleri aldım.ևok şık duruyorlar.Siyah astrada çok güzel duruyor.Halil Abi sana çok  thnxx
güle güle kullan  greatt
siyah astra da turuncu gündüz farını da dene mutlaka.

ben 60 veririm :)))))))))))))şaka şaka

tff2525 link' Alıntı:
ben 60 veririm :)))))))))))))şaka şaka
osman, 2 günde 20 tl kar ettin :D

hllb link' Alıntı:
osman, 2 günde 20 tl kar ettin :D
Ki bu kar,satmak istemediğim halde spontan olanı.Satmaya kalksam,aynından bir çift daha alacak karım olacak galiba. :) 

Geri