- Konuyu Başlatan
Ynt: Satılık Orjinal Egzoz Ucu
Konu guncel olmakla birlikte ilgilenenler pm den ulasabilir.
Konu guncel olmakla birlikte ilgilenenler pm den ulasabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astaa link' Alıntı:Konu guncel olmakla birlikte ilgilenenler pm den ulasabilir.
astaa link' Alıntı:Mert tabii ki oncelik Tolga abinin olsun,yanliz egzoz ucu benim degil,forumda uyeligi bulunmayan bir dostumun ve telafuz ettigi fiyat 125 lira.
Odak'ta yapılıyor 045thumbsup, ama şu da düşünülebilir: bizim ikinci kazanı iptal ederek, çift çıkışlı kazan koyup uçlarından çıkışları almak. Böylece dışarıya gaz atımı eşit derecede ve daha sağlıklı yapılmış olur... Ya da kazan yerinde durur sonradan ikinci çıkış için kaynak yapılan boru, ana boruya 90 derece değil de 45 derece açıyla yapılmalıdır... 045thumbsupErnesTo link' Alıntı:Çift egzoz olayı için düşünüyor dimi isteyenler, peki Egzoz Ucu alındı diyelim bunun dışında diğer çıkış için egzoz borusu yaptırmanın maliyeti nekadar tutar nerelerde yaptırılabilir.
efeyaya link' Alıntı:nerden buldunuzki orjinal egzos uclarını. ben istiyorum bitanede 125 çok geldi yahu varmı başka kişi forumda orjinal yada çok benzeri egzos ucu satan makul fiyatlara??
UNS link' Alıntı:Odak'ta yapılıyor 045thumbsup, ama şu da düşünülebilir: bizim ikinci kazanı iptal ederek, çift çıkışlı kazan koyup uçlarından çıkışları almak. Böylece dışarıya gaz atımı eşit derecede ve daha sağlıklı yapılmış olur... Ya da kazan yerinde durur sonradan ikinci çıkış için kaynak yapılan boru, ana boruya 90 derece değil de 45 derece açıyla yapılmalıdır... 045thumbsup