satılık PIONEER TS-G172Ci 16,5 cm

Ynt: satılık PIONEER TS-G172Ci 16,5 cm

Ethem Bozkurt link' Alıntı:
barbaros kardeşim olayın aslında genel bir durum. kırdıysam kusura bakma . ama bana bu şekilde satış yanlış geliyor. forum kuralı olabilir tabi. fakat satılan malzemenin resimleri fiyatı ve detaylı açıklamaları olsa daha güzel olmazmı ?
önemli değil abicim.  045thumbsup farklı düşünebiliriz tabi ki . önemli olan farklı düşüncelere olan saygımız. okkk
ben biraz hoparlörleri çok araştırdığım için tabi hoparlörün bilgilerini ve resmini paylaşmayı çok gerekli görmedim ama şimdi mesajı editleyerek paylaşacağım.

Yavuz abi forum kuralları gereği fiyat yazılamıyor mu yoksa fiyat yazıp yazmamak satıcıya mı kalmış bişey!

barbaros_y link' Alıntı:
önemli değil abicim.  045thumbsup farklı düşünebiliriz tabi ki . önemli olan farklı düşüncelere olan saygımız. okkk
ben biraz hoparlörleri çok araştırdığım için tabi hoparlörün bilgilerini ve resmini paylaşmayı çok gerekli görmedim ama şimdi mesajı editleyerek paylaşacağım.

şimdi süper olmuş :) birde fiyat yazarsan tamamdır :)

Turan bozkurt link' Alıntı:
Yavuz abi forum kuralları gereği fiyat yazılamıyor mu yoksa fiyat yazıp yazmamak satıcıya mı kalmış bişey!
Fiyat yazip yazmamak saticinin insiyatifinde.
Tabii yeni uyeler haric.
Cunku bazi kisiler sif ticari satis yapmak icin uye oluyorlar.
Eski tanidigimiz bildigimiz uyelerimiz herturlu satis yapabilir isterlerse fiyat yazabilirler.

Ben de fiyat yazılmamasına karşıyım 2.el ürünlerin, bu arada hoparlörün sıfırı 3 taksit 139 liraymış

madmax50 link' Alıntı:
Ben de fiyat yazılmamasına karşıyım 2.el ürünlerin, bu arada hoparlörün sıfırı 3 taksit 139 liraymış

Üstat bu işlerden sen anlıyorsun, ben öyle mobil düğün salonu istemiyorum. Mevcut hoparlörlerim çok yetersiz, bu hoparlörler kaliteli ses verir mi? Amfi falan lazım mı bunlar için?

Aydn link' Alıntı:
Üstat bu işlerden sen anlıyorsun, ben öyle mobil düğün salonu istemiyorum. Mevcut hoparlörlerim çok yetersiz, bu hoparlörler kaliteli ses verir mi? Amfi falan lazım mı bunlar için?
Aydın bey benim konulardan devam edelim arkadaşın ilan kirlenmesin, bu model giriş seviyesi ve amfisiz komponent düzgün çalışmaz.

Geri