Sattık arıyoruz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun guzel fiyat evet.astra j icin bir sure sonra ben de dusunebilirim satmayı ama c2 yi ararmiyim diye dusunuyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütçe değişken. :D
aradığım arabayı icradan alacağım büyük ihtimalle...

Şahsen 2003-2005 arası B5.5 Passat 1.8T Highline (Ya da Exclusive) tercih ederdim.

Model dusurmek istemiyoruz yeni yenidir mantigi :)

Gönlübol olsun Skoda Superb 1.6TDI diyorum Fatih, her anlamda Vectraya Passata ona buna ayar verecek türden, fiyatı kıymet görmediğini bariz belli eden bir araba. Çok kaliteli + dengi araçlardan daha üstün olmasına rağmen fiyatı çok saçma şekilde düşük. Yeni Superb yolda olduğundan cillop gibi arabayı ucuza kapatırsınız.

Uzun vadede evet ama sık araç değiştiren biri için Superb sorun olabilir... Ki bahsettiğiniz gibi fiyatının düşük olma sebebi de budur.

Marka olarak bir Skoda'ya bir de Volvo'ya çok üzülüyorum bu ülkede.

Uzun vadede evet ama sık araç değiştiren biri için Superb sorun olabilir... Ki bahsettiğiniz gibi fiyatının düşük olma sebebi de budur.

Marka olarak bir Skoda'ya bir de Volvo'ya çok üzülüyorum bu ülkede.

Bir de farkındalık, olgunluk ve mütevazılığın birleşimi SAAB deyince üzülüyorum ben. Yakın bir zamanda tamamıyla battığını açıklamıştı, çinliler satın almışlar ve full elektrik olarak geleceğe yatırım yapacaklar. 3-5-10 sene sonra yazdıklarım burada kalırsa, SAAB patlaması görebiliriz.

mert suberb on numara araç ama benim amacım askere gitmeden bir iki takla attırmak arabayı :)
suberb alsam altı ayda zor satarım :D

jetta 1.6 tdi comfortline dsg 7 ileri . merrtt :D 165 bin km'de dsg zorlarmı bizi :D
bozulursa allah muhafaza doğuş otonun önünde eylem yaparım :D
145 bin km kadar servis bakımlıymış bu düldül. alsammı kararsız kaldım :(

Geri