Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydn link' Alıntı:şimdi ben sinirlenir çıkışta bir çift lavaş birde somuna tantuni patlatırmışım yayık ayranla
sallierim link' Alıntı:Kebap yerken attim yorumu hemso idare et
Aydn link' Alıntı:Ayıptır lan günahtır. İnsan insana böyle zulüm etmez. Yanında acılı şalgamla kurşun turşu var mı la :-(
Evlat ayirmak bize yakismaz abiniko22 link' Alıntı:Başlığı değiştiriyorum arkadaşlar acılı adan kebap mı mersin tantuni mi?
sallierim link' Alıntı:Evlat ayirmak bize yakismaz abi
Adana kebabi candir geridi heyecanniko22 link' Alıntı:Tantuniyi ortaya söyleyelim kebabı da metre metre alırız 005hihih 005hihih
Adanada askerlik arkadaşım var hep çağırır gelde sana mertrelerce kebap ısmarlayayım diye special_Little_thongue_man
chiv link' Alıntı:Bir mersinli olarak tabiki TANTÜNİ
Aydın, favori yerin neresi mersin'de? Memoşu tek geçerim
Ayrıca ciğer dedinmi de aklıma APO & BAHATTİN kardeşler gelir Ankaraya da açıldı ciğerci apo sık sık uğruyorum
burakkarsli link' Alıntı:Mersin'e çok kez gitmiş biri olarak kesinlikle Memoş bence de. Bir de Yedi Kardeşler'in (Mezitli) hastasıyım
Narlıkuyu'da ise balık konusunda Apo'nun Yeri'ni tek geçerim.
Son olarak da tercihimi Rapid'den yana kullanıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bende rapid derim.chiv link' Alıntı:Benim de oyum rapid spaceback'ten yana, dün hatta gördüm bir tane bu başlık aklıma geldi. Gerçekten dış tasarım olarak gayet güzel bir araç.
Benim mezun olduğum lise (içel anadolu lisesi) yedi kardeşler'e çok yakın oraya sık sık uğrardık