o zaman ben bu işten vazgeçtim. kaputu koruyalım derken halletmeyelim kaputu. ziebart kim bilir kaç para ister. ben internetten satın alır kendim çekerim diye düşünmüştüm. o zaman hiç gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boya korumadan şu yüzden vazgeçtim, galaride satıcı başka biriyle konuşurken şahit oldum buna, adamın dediği aynen şu, sıfır araç için boya korumaya gerek yok çünkü araçlar galeriye mumlu geldikleri için galeri o mumları çıkara bilmek için baya bi cila falan filan kullanıyormuş, araç 1 seneye yaklaşınca boya koruma yaptırmak en mantıklısıymış.aksine kaput koruma filmi yerine komple boya koruma yaptırmak daha mantıklı bence.
kaputa şeffaf film yapacaksınız, bir süre sonra sararacak. sonra onu sökmek de dert.
boya koruma ve cila yaptırırsınız araba ışıl ışıl olur, su üstünden akıp gider araba her ne kadar yeni de olsa vernik %99 çiziktir. ben olsam boya korumayı kaput filmine tercih ederim.
boya korumadan şu yüzden vazgeçtim, galaride satıcı başka biriyle konuşurken şahit oldum buna, adamın dediği aynen şu, sıfır araç için boya korumaya gerek yok çünkü araçlar galeriye mumlu geldikleri için galeri o mumları çıkara bilmek için baya bi cila falan filan kullanıyormuş, araç 1 seneye yaklaşınca boya koruma yaptırmak en mantıklısıymış.