Şehirler Arası Yolda Kar Lastiği Sorunsalı

Ynt:

Deniz ayni ebatlarda kis lastigi kullanan birini bulabilirsen ödünç iste.

Ynt: Şehirler Arası Yolda Kar Lastiği Sorunsalı

Bencede arabaya güvenipte riske girme Deniz, benim araçta kış lastikleri olmasına rağmen geçen gün ıslak zeminde 50-60km hiz ile viraja girdim (normal havada 80-90km hiz ile girdiğim ve bildiğim bi viraj) araç kontrolden cikip bariyerlere giriyordu az daha. Kiş şartlarında risk faktörü yüksek.

sallierim link' Alıntı:
şunu eklemeyi unuttum birlik elazığ diyarbakır arasında yani 2 kere otobüs değişmemiz lazım otobüs de bulur muyuz bilmiyorum asıl kafama takılan sorunlardan biri de o.tek otobüs gitse yine otobüsü düşünecem de tek otobüs de gitmiyor malesef
Abinin askerliği Diyarbakırın neresine çıktı eyer diyarbakır merkez ise neden 2 otobüs deyiştiresinki yanlışım yoksa Adana dan gideceksen direk diyarbakıra otobüs var.

kardeş elimde 4 tane kar lastiği var ama 15 inç keşke 17 olsaydı işini görene kadar sana ödünç verirdim. Boşta durup duruyor

Nereye çıktı ? Devegeçidi mi?

Aman Deniz boşver.Bence en mantıklısı otobüs.

Öncelikle yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Acemi birliğine konvoyla gidiliyormuş yani ben götürmeyecem.Yemin törenine gidecez.bu da yanılmıyorsam yaklaşık 1 ay sonra olacak.O dönemde hava şartlarına bakacam.Eğer karlıysa otobüsle kar yoksa arabayla gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada acemi birliği diyarbakır 16. mekanize piyade tugay komutanlığı usta birliği de diyarbakır 7. kolordu mrkz komutanlığına çıktı.Biz 16. mekanizeye gidecez yemin töreni için devegeçidinde oluyor yeri yanılmıyorsam

Geri