Seiko'mu - citizen'mi yardim arkadaşlar

kişisel bir sorun tamamen. çelişkili olabilir ama benim içime sinmedi nedense. aslında hiçbir sorunu yok. ama nebiliyim sevemedim gitti :)

ben de bu saati arıyorum ne zamandır. adını bulsam herşey tamam da. bulamadım lanet olsun
ss8il6uj.jpg

şükür yaa bende saatte bir anarmallik filen var zannettim :D

giray aradığın saatin markası Vacheron Constantin model nedir bilmiyorum ama antika olma ihtimali yüksek :D fiyat önemli değil diyorsan (ki bu tür saatler koleksiyoncular tarafından alınıp satılıyor ve fabrikalar sadece birkaç hatta bazen yalnızca 1 adet üretiyorlar dolayısıyla fiyat dudak uçuklatan miktarlara çıkabiliyor) distribitör firması Nişantaşında Mim Kemal Öke caddesinde gelmişken bana da uğrarsın benim işyerinin hemen karşısında :)

Serkan saat konusunda epey bilgin var anladığım kadarıyla

Serkan sence cıtızenı alayımmı ne dersin tek sorunum saat ithal olacak yani garantisi yok henüz TR'de bu modelin satışına başlanmamış cıtızenın kendi resmi sitesine satış fiyatı ise 700 usd ama Türkiye'de satışta olan bir modeli gene kendi resmi sitesinde 600 usd burda ise ithalatçı firma garantili satış fiyatı 1500 ytl benim beğendiğim model zannedersem Türkiye'ye geldiğinde 1700 ytl civarı olur evet Serkan durum böyle ve top sende fikir ver :)

valla garanti yoksa sorun olabilir çünkü citizen diğerine göre daha karmaşık bir saat sorun çıkardığında fabrikaya gidecek garanti olmadan da fabrikada sana epey bir masraf çıkar ama illa citizeni alıcam dersen türkiyeye gelmesini bekle bence benim citizeni tavsiye etmemin tek nedeni perpetual olması seikoda sonuçta fena değil işin zevk kısmı sana kalmış kararı sen ver:)

valla garanti yoksa sorun olabilir çünkü citizen diğerine göre daha karmaşık bir saat sorun çıkardığında fabrikaya gidecek garanti olmadan da fabrikada sana epey bir masraf çıkar ama illa citizeni alıcam dersen türkiyeye gelmesini bekle bence benim citizeni tavsiye etmemin tek nedeni perpetual olması seikoda sonuçta fena değil işin zevk kısmı sana kalmış kararı sen ver:)

ya aslında garanti belgesi var 5 yıl ama uluslararası garanti belgesi Türkiye değil yani

zaten bu tür karmaşık saatlerde bir arıza meydana geldiğinde genelde fabrikalarına gönderiliyor uluslararası garantisi de varsa sorun yok o zaman.Saat işi özelliklerinden çok aslında biraz da zevk meselesi bence iki saatide koluna tak şekil itibariyle hangisi hoşuna gidiyorsa onu al derim.Ama özellik olarak citizen derim yine de son karar senin ;)

Geri