Selam arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enisokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enisokan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
Herkese selamlar. Ben Tekirdağ'dan Enis. Aracım 2005 Astra G 1.4 Twinport NB. Bu sitedeki bilgiler sayesinde ufak ufak modifiyeye devam ediyorum. Üyeliğim eski ama tanıtıma mesaj yazmamışım.

Herkese selamlar. Ben Tekirdağ'dan Enis Okan. Aracım 2005 Astra G 1.4 Twinport NB. Bu sitedeki bilgiler sayesinde ufak ufak modifiyeye devam ediyorum. Üyeliğim eski ama tanıtıma mesaj yazmamışım.

Aramıza hoşgeldiniz.

Ufak bir hatırlatma

Bu forumdaki amacım kendi aracım ile ilgili projelerimi paylaşmak, Astra G öncelikli olmak üzere araçlarımız hakkındaki problem ve sorularınız ile ilgili elimden gelebildiğince yardımcı olmaktır.

Aracım ile ilgili projeleri evimde kendim yapmaktayım. Kendi projelerini yapmaya niyetlenen arkadaşlara her türlü konuda yardımcı olabilirim. Şema programları elimde mevcuttur. Devre şeması, herhangi bir parçanın konumu vs. hakkında yardımcı olabilirim. eBay global, Almanya ve İngiltere sitelerinden pek çok alışveriş yaptım. Güney Kore'den bile parça getirttim. eBay hakkında da yardımcı olabilirim.

Ayrıca webmaster'lık da yapmaktayım. HTML - PHP - MySQL - CSS tabanlı siteler yapmaktayım. Site yönetimine de yardımcı olabilirim.
Saygılarımla. Keyifli forumlar

hoşgeldiniz

Geri