Selam Arkadaşlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onucocak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onucocak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba otomobil severler. Ben Yücel 29 yaşındayım Kocaeli / Körfezde ikamet etmekteyim Bir fabrikada elektrik bakımcıyım. Yeni bir araç alacağım bunuda opel kalitesinden yana kullanmak istiyorum bu yüzden aranızdayım. Daha önceki aracımda Toyota idi umarım Opeldede aynı memnuniyeti bulurum. Düşündüğüm araç Astra G kasa elegance modeli. Bu araçla ilgili bilgi ve fikir paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Saygılar.

hoşgeldiniz

Bak dostum; toyota gibi araç satılır opele mi geçilir? başın beladan, aracın sanayiden çıkmaz. Oysa toyotacılar sanayinin yolunu bile bilmezler. Biz ne desek boş. bizim arabaların bana göre en büyük özellikleri ki onun için burdayız yol tutuş. onun haricinde cim modulümüdür, beyinlerine virüs mü girmiştir elektronik arıza ışıkları yakar bazen gerekli bazen gereksiz. bilmem rölanti arızaları, yetkili serviste 30 yıllık ustaların akıllarına durgunluk veren güneş yüzü görmemiş arızalar, halen daha çözemediğimiz teknik özellikler vs vs vs cebimiz delindi valla ahhhahha :maden: arıza şizofreni olduk. haa! bi de opel için jargon geliştirdik. az dinle çok bin.

dalgaya geldik, hoşgeldin dedim mi? çay içen mi?tşklr, iyi forumlar.

tumblr_lvc7kiRY2J1qbvtsxo1_400.jpg

Aileye Hoşgeldiniz . Keyifli ve aktif forumlar dilerim ...

Merhaba otomobil severler. Ben Yücel Yıldırım, 29 yaşındayım Kocaeli / Körfezde ikamet etmekteyim Bir fabrikada elektrik bakımcıyım. Yeni bir araç alacağım bunuda opel kalitesinden yana kullanmak istiyorum bu yüzden aranızdayım. Daha önceki aracımda Toyota idi umarım Opeldede aynı memnuniyeti bulurum. Düşündüğüm araç Astra G kasa elegance modeli. Bu araçla ilgili bilgi ve fikir paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Saygılar.

Aramıza hoşgeldiniz.

foruma hoşgeldiniz.Astra G eleganca düşünüyorsanız hiç değilse 2002 model ve sonrasına bakın.Dijital klima mevcut.Ve Astra G lerde benim bildiğim kadarıyla CİM modülü yok.Hoş olsa da arıza yapsa 20 tl. maliyeti var sorun değil.Her türlü yardımcı oluruz.Tekrar keyifli forumlar.

Hoşgeldiniz :) iyi forumlar

Hoşbuldum arkadaşlar. güzel fikirleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşın vectrayı kullandıktan sonra astradan vazgecer gibi oldum. Limitimde sınırlı 23-24 bine temiz bi vectra alabilirmiyim acaba? Sorunsuz 3-4 sene binebileceğim bi araç bakıyorum aslında. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.Saygılar.

Geri