selam ben ßuğra

bugra sorması ayıp o yazıları kaca aldın takım olarak? zıra bende degıstırecem kuflendıler.

"opel" yazısı: 18 ytl
"vectra" yazısı 24 ytl
"2.0 16V" yazısı 15 ytl

geçen yıl almıştım ama orjinallerin fiyatları bunlar... yan sanayi 5 er ytl den alırsın

bence orjinali dışındaki yazıları sök tamponları felan boyat bide çift egzos güzel olur diye düşünüyorum...

tamponları boyatma görüşüne katılmıyorum. Bu haliyle daha hırçın bir çizgisi var aracın. Boyatınca daha masum görünüyor.

Allah kaza bela vermesin Buğra ya bi sorum var plakada TR yazısını kırmızı nasıl yapılıo nerde kaça yasal mı? özel mesaj atarsan sevinirm

"opel" yazısı: 18 ytl
"vectra" yazısı 24 ytl
"2.0 16V" yazısı 15 ytl

geçen yıl almıştım ama orjinallerin fiyatları bunlar... yan sanayi 5 er ytl den alırsın

hadi be o kadar pahalı mı? yıne cıkmacılara yanasacaz anlasılar ben onların üçünü 10 YTL ye alırım :D

bence de yazıları sök birde fazla büyük olmayan çift eksoz ucu yeter ama
ehliyeti beklemek en mantıklısı...

tamponları boyamak bende istemiyorum. orjinali kalsın herşeyi değişmesin :P çift egzos yapıcam arkadaki camlara orta film çektiricem, birde iç vites derisini değiştirceğim yeter bana. babam izin verse cd çalar istiyorum da :(

aha bi hemseriii :):) kardes allah kaza bela wermesın bende eskısehırlı sayılırımmmm :):) annem eskısehırlı benım :)

arkadaşlar benim dier adres gitti ben yeni üyelik aldım :D

Geri