Selam BurakyNk Plaka Belli Değil : veee iLk Resim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurakyNk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

BurakyNk

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selamın Aleyküm Kendini Fazla tanıtmadım ama cok güzel bir haber aldım onun paylaşayım dedim sizinle

Burak Yanık 24 Yaşındayım İstanbul Fatihte Oturuyorum aslen Rizeliyim :) İnşaat Firmasında Genel Sorumluyum ve Ayrıyetten Kendi işletmem var ve bugün bayiden aradılar arabam yarın bayiye geliyormuş :) Salı günü allah kısmet ederde teslim alacağım çok mutluyum içim kıpır kıpır :)))

[img=800x600]http://g1203.hizliresim.com/v/j/3l47y.jpg[/img]

Ynt: Selam BurakyNk Plaka Belli Değil :)

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler...

ntf link' Alıntı:
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler...

Allah Razı Olsun cümlemize İnşallah :)

hayırlı olsun şimdiden
aracı beklemenin tadı ayrı gerçekten heyecan doruk noktada oluyor :)

B urak yarın olmaz şimdi hangi bayiiden alıyordun aracı

HaKaN link' Alıntı:
hayırlı olsun şimdiden
aracı beklemenin tadı ayrı gerçekten heyecan doruk noktada oluyor :)

araçtan sebep ameliyatımı bile erteledim :D

bulent_tnt link' Alıntı:
B urak yarın olmaz şimdi hangi bayiiden alıyordun aracı

Opel Mar Abi bir ablamız var çok yardımcı oldu zam gelmiş arabalara bana yansıtmadı allahtan yani zam geldiği onun söylemesi

BurakyNk link' Alıntı:
Opel Mar Abi bir ablamız var çok yardımcı oldu zam gelmiş arabalara bana yansıtmadı allahtan yani zam geldiği onun söylemesi
tekrar hayırlı olsun burak yarın ilk izlenımlerını paylasırsın artık bugun ıstanbul yagmurlu yagrın havada kuru allah kaza bela vermesın

bulent_tnt link' Alıntı:
tekrar hayırlı olsun burak yarın ilk izlenımlerını paylasırsın artık bugun ıstanbul yagmurlu yagrın havada kuru allah kaza bela vermesın

Amin Abi Allah Razı Olsun :) Yarın İşte gidip bakim anlatıcağım herşeyi ilk arabamda bu kadar heycanlanmadım :)))

BurakyNk link' Alıntı:
Amin Abi Allah Razı Olsun :) Yarın İşte gidip bakim anlatıcağım herşeyi ilk arabamda bu kadar heycanlanmadım :)))
hee unutmadan arabanın sagını solunu ıncele mutlaka kapı esıklerıne falan bak opel yazısı varmı falan dıye bazılarında cıkmıyo yoksa orda soylemen daha saglıklı olur

Geri