Selam BurakyNk Plaka Belli Değil : veee iLk Resim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurakyNk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Selam BurakyNk Plaka Belli Değil :)

BurakyNk link' Alıntı:
Aynen Fiyatlar yükseldi ben sipariş ettim sonra yine zam gelmiş bana yansımadı :) Araç Bayide Ama ben gitmiyorum salı günü alacağım :)
İlk gördüğünüz an kalp çarpıntısı yapıyor.  :)

Ben ilk gördüğümde direk lastiklere odaklandım inşallah hankook değildir diye ve birde baktım bridgestone turanza er 300. ևok sevinmiştim, inşallah sizinde öyle gelir.

A14NET link' Alıntı:
İlk gördüğünüz an kalp çarpıntısı yapıyor.  :)

Ben ilk gördüğümde direk lastiklere odaklandım inşallah hankook değildir diye ve birde baktım bridgestone turanza er 300. ևok sevinmiştim, inşallah sizinde öyle gelir.

İlaç Yanımda Bulundiriyim ozaman ben :))

hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin inşallah bence kırmızı çok iyi bir seçim helede astra j gibi spor bir kasada  okkk aracınıza öncelikle mutlaka  bir kurban kesin ve ilgi çekici  kaçamak bakışlara kendinizi hazırlayın  ;)

static link' Alıntı:
hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin inşallah bence kırmızı çok iyi bir seçim helede astra j gibi spor bir kasada  okkk aracınıza öncelikle mutlaka  bir kurban kesin ve ilgi çekici  kaçamak bakışlara kendinizi hazırlayın  ;)

allah razı olsun ;) kurban şart :))

komple deri paketi okadar ucuz olmamalı?

kanka sen varya sen az değilsin :)) kim bilir adamlara ne yapmışsındır  005hihih 005hihih

kerim link' Alıntı:
kanka sen varya sen az değilsin :)) kim bilir adamlara ne yapmışsındır  005hihih 005hihih

araba gelmiş bayiye gidip bakıcam birazdan :)) ekstralarını gelir bakarsın kanka arabanın yerini biliyorsun :))

Geri