Sayın Savaş bey,
İlk defa bir foruma üye olmuyorum, ama siz ilk defa böyle bir görev üstlendiniz sanırım.
pazar yerine eklediğim ilan iiçin insanların benim aracımın marka modelini, mesleğimi, yaşımı ve yaşadığım şehri bilmesine gerek yok.
Siz internet üzerinden alışveriş yaparken hiç satıcı kişinin memleketini veya aracının markasını sordunuz mu ?
Bir ikincisi satış işlemi için Sildiğiniz mesajımda Sahibinden.com isimli web sitesindeki GET ilan şeklinde gerçekleşecekti.Sonuçta alıcı kişiyi söylediğiniz gibi bende tanımadıgım için GET denilen Güvenli E-Ticaret kullanımı dünyada olduğu gibi ülkemizde de alıcı ve satıcının memleket bilgisini gerektirmeden alışverişi belirli güvenlecer çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.
Sizin neden benimle bu kadar ilgilendiğini anlamış değilim ama yazınızın sonuna Bilgi olarak; Pazaryerinde ki ilanını tekrar sildim, şeklindeki cevabınız ne kadar amatör olduğunuzun göstergesi olmuştur.
Forumlar kişilerin ortak konu paylaşım alanlarıdır ama sizin gibi istisnalar, Üyelik bilgileri adı altında, üye olunurken girilmesi "Zorunlu" olan bilgilerin tekrar aleni bir şekilde paylaşılması gerektiği gibi, kendi koyduğu kurallar çerçevesinde insanlar yargılandıgı zaman, paylaşımdan çok Tartışma Platformuna dönmektedir.
Sonuç olarak yazılarımda mantıksız herhangi bir şey Yine bulursanız ve/veya bana mantıklı herhangi bir cevabınız varsa saygıyla dinlerim.. ( benim yetkim yok ama olsa da sizin paylaşmış olduğunuz herhangi bir şeyi silmeden )...
Eğer yoksa da yazılarım gibi üyeliğimi de iptal edebilirsiniz..
İyi Akşamlar..